8 moduri să experimentezi Bucuria începând din acest moment

Eu cred că ne naștem, by default, cu starea de bucurie, iar experiențele vieții nu fac decât să erodeze capaciatea noastră de a simți B U C U R I A. Dacă și tu simți acest lucru pe pielea ta, citește în continuare despre câteva moduri prin care poți (re)câștiga bucuria, fără medicamente.
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

În continuarea articolului Activează-ți bucuria de a trăi, revin cu informații practice, ușor de aplicat de fiecare dintre noi, pentru regăsirea armoniei în viață și a bucuriei de a trăi fiecare zi cu inima deschisă.

Este important să îmbrățisăm viața cu bucurie, cu seninătate. Din bucurie izvorăsc pacea interioară, echilibrul, sentimentul de mulțumire de sine, aprecierea vieții. Iar acest lucru se întâmplă când ești unit cu Sinele tău printr-o conexiune invizibilă, pe care numai tu o poți recunoaște și simți.

Eu cred că ne naștem, by default, cu această stare de bucurie, iar experiențele vieții nu fac decât să erodeze capaciatea noastră de a simți B U C U R I A. Dacă și tu simți acest lucru pe pielea ta, citește în continuare despre câteva moduri prin care poți (re)câștiga bucuria, fără medicamente, pentru că ai nevoie să fii Mai Bine Acum, nu începând de mâine sau de săptămâna viitoare :), nu-i așa?

1. Creează propriul tău ritual zilnic pro-bucurie cu plasturii fototerapeutici Nirvana și Aeon

Nu vorbesc despre orice plasturi, ci de unii foarte speciali. Plasturii fototerapeutici Nirvana au menirea de a activa în organismul tău beta-endorfinele, un hormon peptidic produs de organism, care se găsește în sistemul nervos central și periferic. Când organismul tău eliberează beta-endorfine cu un plasture Nirvana aplicat pe piele, senzația pe care o resimți este cea de euforie, de exaltare, de care ai nevoie de apă. Citește mai multe despre plasturii fototerapeutici Nirvana.

Plasturii fototerapeutici Aeon aplicați dimineața susțin organismul să gestioneze stările emoționale și nivelul de stres. Echilibrează sistemul nervos și au rol în reducerea inflamației prin eliminarea stresului oxidativ la nivel celular, cu rol esențial în combaterea radicalilor liberi.

Citește mai multe despre plasturii fototerapeutici Aeon.

2. Integrează bucuria în viața ta.

Pentru ca bucuria să fie un mod de viață, învață să o trăiești. Asta nu înseamnă neapărat să îți negi tristețile, doar să le depășești mai ușor, fără dramatism, fără să le prelungești mai mult decât e cazul.

3. Învață lecțiile bucuriei, zi de zi.

Cu alte cuvinte, într-o situație stresantă, alege să vezi mai mult partea bună a lucrurilor sau jumătatea plină a paharului. Bucuria se dobândește, se învață, se educă. Știu că uneori îți e mult mai comod să reacționezi negativ la lucrurile neplăcute ale vieții, dar setează-te mental că și dacă nu te enervezi sau stresezi, oricum vor trece. Este necesar să conștientizezi că atunci când treci printr-o experiență neplăcută, aceasta nu este o stare permanentă și că intenția ta este să privești înainte.

4. Recunoaște și cultivă bucuria.

Orice lucru plăcut, oricât de mic sau de mare, cu care rezonezi, poate deveni sursa bucuriei tale. Un cer senin care dezvăluie un soare strălucitor care te încarcă cu energie după o suită de zile înnorate, un fel de mâncare care îți aduce aminte de zilele fără griji ale copilăriei, un concert cu artistul preferat sau să alergi desculț prin iarbă, un boboc care înflorește. Orice lucru mărunt poate deveni sursa bucuriei tale, dacă ai ochi să îl vezi.

5. Pune stop autocriticii.

Am dreptul să mă bucur…? Merit eu atât de multă bucurie? Multe dintre suferințele cotidiene își au sursa în convingerea că nu ești demn de a experimenta bucuria, că nu meriți să primești ceva care te face să te simți atât de bine. Încetează să te critici mult prea aspru, încetează să te mai sabotezi și renunță să perpetuezi în viața ta convingeri nesănătoase. Sau, cel puțin, analizează-le și pune sub semnul întrebării cum ai ajuns să îți ghidezi întreaga viață după ele, cum s-au format sau cum le-ai dobândit și cum poți să le îndulcești.

6. Experimentează practica gratitudinii și aprecierii.

Practica mulțumirii și aprecierii este un fel de lecție prin care te pregătești să primești în sufletul tău și mai multă bucurie. Știi bine că atragi ceea ce gândești. Dacă focusul tău se îndreaptă mai mereu spre lucrurile bune, mecanismele subconștiente ale minții tale vor învăța să recunoască și să caute bucuria în mai multe surse.

7. Fii atent la semnalele pe care corpul ți le transmite.

Corpul nu te minte și este important să nu ignori semnele pe care ți le arată. Poate fi un tremur, un nod în gât, o senzație de teamă. Acesta este modul de comunicare al corpului fizic cu tine. El vrea să îți spună că nivelul tău este pe o vibrație scăzută și că ai nevoie să te reechilibrezi. Iar bucuria înseamnă echilibru interior. Evită persoanele, situațiile, momentele care îți provoacă dezechilibre.

8. Exersează practic bucuria.

Sportul, mișcarea în general, natura și statul în aer liber, practica respirației, yoga, Tai-Chi, râsul sănătos, meditația, rugăgiunea, darurile făcute celorlalți, voluntariatul, arta, ajutorul acordat sunt moduri la îndemână prin care poți să exersezi bucuria pură. Ar trebui să intre în rutina ta zilnică sau săptămânală.

Cu siguranță, viața ta nu este întâmplătoare. Nici experiențele care îți sunt date nu sunt degeaba, ci au menirea să te conducă spre împlinirea scopului tău aici. Pe măsură ce acumulezi experiența vieții, sensul se conturează, iar satisfacția crește. Învață să te bucuri de tot ce îți oferă viața, iar aceasta să fie un cumul de bucurii simple.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Citește articole despre Starea de bine:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Articolul următor
Plasturii pentru glutation cel mai bun antioxidant

Glutathionul - Eroul corpului în lupta cu radicalii liberi. Sănătate și tinerețe la orice vârstă.

Articole cu subiect similar
Total
0
Share