Plasturii fototerapeutici Y-Age Aeon

Studiile au arătat că plasturele Aeon are un efect de echilibrare asupra sistemului nervos autonom. Reducerea inflamației în corp după 10 min de utilizare este confirmată prin intermediul unei tehnici speciale de fotografiere.
Plasturi fototerapeutici Y Age Aeon, pachet 30 buc.

Stresul este un factor major în modul în care îmbătrânim. Stresul își pune amprenta pe corpul nostru, care folosește multe resurse suplimentare pentru a-l combate. Un nivel înalt și constant de stres duce la îmbătrânirea prematură a organismului nostru.

  • Stabilizare nervoasă fără medicație.
  • Reduce stresul fizic și mental în corp
  • Echilibreaza sistemul nervos
  • Reduce inflamația în corp
  • Îmbunătățește puterea de concentrare.
  • Îmbunătățește starea negativă, depresia, ADHD

Studiile au arătat că plasturele Aeon are un efect de echilibrare asupra sistemului nervos autonom. Reducerea inflamației în corp după 10 min de utilizare este redată prin intermediul unei tehnici speciale de fotografiere.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Aeon

Plasturii Aeon se pot aplica și local pe zonele dureroase sau inflamate ori cu probleme de sănătate, însă nu se vor aplica niciodată pe o rană deschisă.

De asemenea, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Aeon.

Recomandări și precauții plasturi Y-Age Aeon:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii fototerapeutici IceWave, pachet 30 bucăți

Plasturii fototerapeutici IceWave

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Y Age Glutathione, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Y-Age Glutathione

Articole cu subiect similar
Total
0
Share