Protocol pentru ameliorarea durerii cu ajutorul plasturilor IceWave – metoda ceasului

Metoda ceasului a fost dezvoltată ca ghid pentru plasarea plasturilor atunci când oamenii au puține cunoștințe sau deloc despre punctele și meridianele de acupunctură.
Femeie plasturii IceWave pentru ameliorarea durerii

Fiecare pachet de plasturi Icewave conține 30 de bucăți: 15 plasturi albi și 15 plasturi maro, iar fiecare pereche alb-maro se folosește simultan.

Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore, după care efectul lor se diminuează. Studiile clinice ar arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare.

Eliberarea durerii cu plasturii IceWave prin metoda ceasului

Cea mai cunoscută metodă de aplicare, metoda ceasului (denumită și metoda încrucișată) a fost dezvoltată ca ghid pentru plasarea plasturilor atunci când oamenii au puține cunoștințe sau deloc despre punctele și meridianele de acupunctură. Hidratarea este esențială când folosești plasturi deoarece asigură conductivitatea electrică a pielii pentru a intra în contact cu punctele și meridianele de acupunctură, iar efectele sunt rapide și eficiente în cazul durerii localizate.

Începe prin plasarea plasturelui maro pe punctul în care simți cea mai mare durere, punct care ar reprezenta centrul ceasului. Apoi, mută plasturele alb într-o serie de locații diferite care corespund numerelor de pe cadranul ceasului, lăsând plasturele alb lipit timp de 10 până la 20 de secunde pentru a vedea dacă a apărut vreo ameliorare a durerii în respectiva poziție. Pozitiile trebuie testate pe rând, până când durerea este eliberată: prima locație este deasupra plasturelui maro, apoi la dreapta – în dreptul orei 3, apoi dedesubtul plasturelui maro, în dreptul orei 6, apoi în dreptul orei 9 seara.

Pasul 1: Plasturele maro se pune direct pe punctul cel mai dureros, unde simți  cea mai mare durere.

Ceas metoda de lipire IceWave ameliorarea durerii

Pasul 2: Pune plasturele alb în dreptul orei 12.00, adică cu 5 cm mai sus, deasupra plasturelui maro. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu se diminuează, continuă cu pasul 3.

Ceas metoda de lipire IceWave ameliorarea durerii

Pasul 3: Mută plasturele alb în poziția orei 3.00. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu se diminuează, continuă cu pasul 4.

Ceas metoda de lipire IceWave ameliorarea durerii

Pasul 4: Mută plasturele alb în poziția orei 6.00. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu se diminuează, continuă cu pasul 5.

Ceas metoda de lipire IceWave ameliorarea durerii

Pasul 5: Mută plasturele alb în poziția orei 9.00. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu se diminuează, continuă cu pasul 6.

Pasul 6: Mută plasturele alb în partea opusă celui maro. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu trece, încearcă următoarele variante:

  • ceas mare (10 – 15 cm);
  • schimbă plasturii între ei;
  • pune un plasture Aeon în spatele gâtului + un plasture Glutation peste plasturele maro;
  • pune un plasture x39 pe locul dureros.

Exemplu de aplicare a plasturilor IceWave prin metoda ceasului

Exemplu durere umeri Ceas metoda de lipire IceWave ameliorarea durerii

Protocol de lipire plasturi IceWave pentru durerile de umăr și spate

Pasul 1: Plasturele maro pe partea stângă, cel alb pe partea dreaptă. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu este ameliorată poți folosi și Metoda Ceasului, explicată mai sus.

Pasul 2: Pune plasturele alb în punctul GV 14 (Governor 14) – vertebra cervicală 7 și pe cel maro în punctul GV 2 (Governor 2) – deasupra coccisului. Poate fi combinat cu un set extra în punctul K1 (Kidney 1).

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii IceWave amelioreaza migrenele si durerile de cap

Protocol pentru ameliorarea durerilor de cap și migrenelor cu ajutorul plasturilor IceWave

Articolul următor

Protocol pentru reglarea poftelor alimentare și reglarea greutății corporale

Articole cu subiect similar
Total
0
Share