Protocol pentru reglarea poftelor alimentare și reglarea greutății corporale

Cum să reușești să îți stăpânești pofele alimentare și, mai ales, pofta de dulce, când ciocolata îți face mereu cu ochiul?

Plasturii SP6 Complete se aplică și stimulează punctele de pe corp care au fost folosite de mii de ani pentru a echilibra și controla apetitul. Astfel, senzația de foame și poftele de mâncare scad în mod natural. Fără medicamente, fără ceaiuri pentru slăbit sau operații de micșorare a stomacului. Slăbești ușor, fără să faci eforturi supraomenești, fără să te înfometezi.

Primele efecte se simt din primele cinci zile de aplicare, când poftele alimentare încep să se echilibreze de la sine, fără efort. Senzația de foame continuă și pofta de dulce pot fi ținute sub control.

Plasturii fototerapeutici SP6 Complete se aplică pe partea stângă a corpului, 5 zile la rând, după care se face o pauză de două zile, după care se reia protocolul în calupuri de zile până la obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele obținute în timp sunt de durată și nu apare efectul de yo-yo ca în cazul dietelor de slăbire rapide, mai ales dacă și cantitatea de dulciuri și mâncare scade, pe măsura echilibrării poftelor alimentare.

Plasturii SP6 se aplică, pe parcursul zilei, timp de 12 ore, astfel:

Ziua 1: punctul SP 6 (spleen 6) localizat pe interiorul piciorului la 4 degete distanță de osul gleznei.

Ziua 2: punctul ST 36 (stomach 36) localizat la 4 degete distanță sub genunchiul piciorului stâng și un deget distanță în afara osului.

Ziua 3: punctul K 3 (kidney 3) localizat în cavitatea glezenei piciorului stâng, chiar în spatele osului gleznei.

Ziua 4: se repetă ziua 1 punctul SP 6

Ziua 5se repetă ziua 2 punctul ST 36.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi SP6

Dacă dorești să potențezi protocolul de dietă pentru slăbire, folosește și plasturii Glutahtione în paralel cu plasturii SP6. Lipește plasturii Glutathione pe piciorul drept, pe punctele echivalente explicate mai sus.

Mai multe informații despre ajutorul plasturilor în procesul de săbire găsești aici, în articolul Cum slăbești natural, fără efort.

Mult succes! Te așteptăm cu feed-back și fotografii înainte și după folosirea acestui protocol, pe pagina noastră de Facebook. 🙂

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Total
0
Shares
1 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Femeie plasturii IceWave pentru ameliorarea durerii

Protocol pentru ameliorarea durerii cu ajutorul plasturilor IceWave - metoda ceasului

Articolul următor
Alimente bogate in cupru pentru stimularea celulelor stem si peptida GHK-CU - masa in familie

Alimente bogate în cupru pentru a crește nivelul peptidei GHK-Cu cu rol în stimularea celulelor stem

Articole cu subiect similar
Total
0
Share