Suferi de insomnii? Uită de ele cu plasturii fototerapeutici Silent Nights!

Plasturii favorizează un somn profund în mod natural deoarece stimulează punctele de acupunctură care declanșează producția de melatonină în organism. Studiile clinice au demonstrat că Silent Nights cresc durata somnului cu 66%.
Fara insomnie somn odihnitor cu plasturii fototerapeutici Silent Nights

Ți s-a întâmplat și ție cu siguranță – să nu poți să dormi.

Fie ai dificultate să adormi, fie te trezești noaptea și nu mai poți să adormi la loc, fie faci noapte albă. Când ai insomnie, noaptea e întotdeauna foarte lungă: minutele par ore, orele par mai lungi, prelungite, nesfârșite. Timpul noaptea se dilată, iar asta amplifică angoasa și frustrarea pe care le resimți.

După o noapte de nesomn, a doua zi te simți obosit și lipsit de randament. Un cumul de nopți nedormite te face să te simți ca un zombie. De aceea, lipsa somnului sau somnul întrerupt în mod repetat, noapte de noapte, nu trebuie minimizate. E timpul să iei în serios insomnia și să faci din somn o prioritate. Despre cum poți să adormi mai ușor și despre cum să ai un somn odihnitor sau despre cum poți să scapi de insomnie cu ajutorul plasturilor fototerapeutici Silent Nights – vorbim în acest articol.

Oricare ar fi cauza pentru care nu poți să dormi, rezultatul este același. Cu toate acestea, este esențial pentru tine să nu te auto-sabotezi, să fii conștient de motivele pentru care ai această problemă, pentru că acesta este un prim pas în rezolvarea ei.

Alocă-ți câteva momente de introspecție și gândește-te serios:

 • dacă te simți copleșit de prea multe griji, în special seara, înainte de culcare, când te gândești excesiv la ele;
 • dacă ești foarte activ seara, faci multe activități pe care simți că trebuie să le duci la bun sfârșit, care nu suportă amânare, iar când te duci la culcare e deja foarte târziu și foarte greu reușești să adormi;

Așadar, anxietatea și stresul se fac vinovați pentru perturbările de somn. Acum, pe lângă stresul general cotidian, s-a adăugat și stresul provocat de situația pandemică, care a venit cu propriile griji legate de siguranța locului de muncă, izolarea socială, frica de boli și de îmbolnăviri. Cu atât mai mult, organismul are nevoie să se repare, iar acest proces are loc, în proporție de 80%, în timpul nopții. De aceea, e bine să optimizezi acest interval de timp de aprox 7-9 ore, cu un somn de calitate.

Ce să faci ca să poți dormi bine noaptea?

1. Introdu plasturii fototerapeutici Silent Nights în rutina ta de seară.

Lipește un plasture cu o oră înainte de culcare și dezlipește-l când te trezești. Folosește alternativ punctele de acupunctură de la gât, cap sau picioare, conform Protocolului descris aici pentru a observa care este punctul care funcționează cel mai bine pentru tine. Doar lipește-i în fiecare seară și uită de ei până dimineață!

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Silent Nights

Dacă obișnuiai să iei seara un medicament pentru somn, este indicat să renunți la acesta, tocmai pentru a vedea și simți mai bine efectul plasturilor. Ia în calcul și faptul că unele medicamente pot crea dependență sau pot provoca somnolență excesivă și probleme de memorie și atenție.

Cum funcționează plasturii Silent Nights și fototerapia?

Plasturii favorizează un somn profund în mod natural deoarece stimulează punctele de acupunctură care declanșează producția de melatonină în organism. Studiile clinice au demonstrat că Silent Nights cresc durata somnului cu 66%. Plasturii nu conțin medicamente sau substanțe chimice, deci nu dau dependență și nu au efecte secundare.

Plasturii Silent Nights reglează problemele legate de somn pentru cei care suferă de insomnii și îmbunătățesc atât calitatea, cât și durata somnului pentru că:

 • relaxează creierul
 • optimizează sistemul nervos autonom
 • îmbunătățesc procesul de respirație și consumul de oxigen

2. Creează un mediu potrivit pentru somn

 • Setează termostatul din dormitor la 20-21o C sau la temperatura la care te simți confortabil (dar ai în vedere să nu fie nici nu prea cald, nici prea rece)
 • Stabilește-ți un program de somn – o oră de culcare și o oră de trezire – și fii cât poți de consecvent în respectarea acestora. Astfel, organismul tău va știi singur când trebuie să adoarmă și când trebuie să se trezească.
 • Elimină sursele de lumină din interior cu cel puțin o oră înainte de culcare. Evită să stai pe telefon sau să te uiți la TV până în momentul în care te pui la somn.
 • Fă o baie caldă înainte de culcare, în care să pui și câteva picături de ulei esențial de lavandă
 • Asigură-te că salteaua și perna sunt confortabile și potrivite stilului tău de a dormi
 • Renunță la cafeaua consumată după-amiaza târziu și evită să mănânci târziu în noapte.
Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Citește articole despre Starea de bine:
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte.
Read More »
Tânăr Stres Anxietate Frica de examene ajutor plasturi fototerapeutici MaiBineAcum.ro

Protocol stres și anxietate

Pentru a combate anxietatea și stresul și pentru a ameliora depresia, este recomandată o combinație dintre plasturii Aeon – pe timpul zilei – cu plasturii Nirvana – pe timpul nopții.
Read More »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Cum sa intineresti si sa ameliorezi ridurile cu plasturii Alavida de la LifeWave

Cum să întinerești și să ameliorezi ridurile și cearcănele

Articolul următor
Mai multa energie zilnic plasturi energy enhancer

Mai multă energie pentru zile pline

Articole cu subiect similar
Total
0
Share