Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Primim multe întrebări referitoare la prețul pentru plasturii de fototerapie. Una dintre modalitățile de achiziție este detaliată aici: Preț plasturi fototerapeutici: Kituri de înscriere.

Sistemul de achiziționare este foarte flexibil și există mai multe modalități de cumpărare plasturi fototerapie, așa că sigur una dintre variante ți se potrivește și ție.

Intrebari Contact Maibineacum.ro

Întrebări? Răspundem cu plăcere.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

Abonează-te la newsletter:​

Femeie citeste pe laptop newsletter MaiBineAcum.ro
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.