Protocol stres și anxietate

Pentru a combate anxietatea și stresul și pentru a ameliora depresia, este recomandată o combinație dintre plasturii Aeon – pe timpul zilei – cu plasturii Nirvana – pe timpul nopții.
Tânăr Stres Anxietate Frica de examene ajutor plasturi fototerapeutici MaiBineAcum.ro

Pentru a combate anxietatea și stresul și pentru a ameliora depresia, este recomandată o combinație dintre plasturii Aeon pe timpul zilei  – cu plasturii Nirvanape timpul nopții.

Fiecare plasture se schimbă la 24 de ore cu unul nou. Această înseamnă ca un plasture Aeon poate fi folosit timp de 2 zile, doar pe parcursul zilei, respectiv un plasture Nirvana, timp de 2 nopți consecutive.

Plasturii se aplică pe pielea curată și uscată, pentru a se lipi ușor. Hidratarea este foarte importantă deoarece ajută la eliminarea toxinelor și susține fluxul de energie în întregul corp. Pe măsură ce corpul se deshidratează,  conducerea electricității în organism scade.

Pentru plasturii Aeon punctele se lipesc plasturii sunt:

  • 6 CV  (centrl 6), localizat la 2 degete sub ombilic
  • GV 14 (Governor 14), localizat la baza gâtului, unde vertebra C7 este proeminentă atunci când punem bărbia în piept
  • K3 (Kidney 3), localizat în cavitatea din spatele osului gleznei de la piciorul drept
  • Li 4 (Large Intestine 4), localizat pe spatele mâinii drepte, pe osul degetului arătător
  • LV 3 (liver 3), localizat pe piciorul drept, pe osul degetului mare
Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Aeon

Testează pe rând aceste puncte de acupunctură și aplică în fiecare zi pe un punct diferit. Observă care sunt punctele unde plasturele funcționează mai bine pentru tine.

  • LU 1 (Lung 1), localizat la 2 cm sub claviculă, în interiorul umărului
  • GV 24,5 (Governor 24,5), localizat pe linia mediană a capului, deasupra sprâncenelor („poziția celui de-al treilea ochi”)
  • CV 22 (K 22), localizat în cavitatea de la baza gâtului, la mijlocul claviculei
  • CV 17 (K 17), localizat în zona sternului, direct în centrul pieptului.

Testează pe rând aceste puncte de acupunctură și aplică în fiecare zi pe un punct diferit. Observă care sunt punctele unde plasturele funcționează mai bine pentru tine.

Pentru efecte cât mai bune, se recomandă folosirea Aeon/Nirvana timp de 5 zile/nopți consecutive, cu 2 zile de pauză, timp de o lună de zile.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici LifeWave X49

Plasturii fototerapeutici X49

Articolul următor
Plasturii Icewave sunt o altervativă de ameliorare a durerii

Protocol pentru ameliorarea durerilor de genunchi cu ajutorul plasturilor IceWave

Articole cu subiect similar
Total
0
Share