Plasturii fototerapeutici X49

Mai multă forță și rezistență musculară, regenerare și întinerire într-un mod non-invaziv, sigur prin activarea peptidei AHK-Cu în mod natural.
Plasturi fototerapeutici LifeWave X49

Un produs nou, unic în știința regenerativă, disponibil acum și ușor de utilizat. Un mod nou de a te recupera și reface într-un mod non-invaziv, sigur și rentabil.

Beneficii:

  1. Contribuie la îmbunătățirea forței, masei și rezistenței musculare la orice vârstă, cu beneficii importante pentru toată lumea, dar mai ales în cazul persoanelor care au suferit accidentări sau nu au făcut mișcare o perioadă mai lungă de timp din varii motive.

  2. Susține sănătatea și buna funționare a creierului la orice vârstă. 

  3. Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară generală.

  4. Contribuie la accelerarea capacității de recuperare.

  5. Contribuie la creșterea părului pe scalp.

Dacă ai o viață sedentară sau ai suferit accidentări ale membrelor inferioare, aceasta poate soluția potrivită pentru ați menține sănătatea și ați reînnoi tinerețea. 

Plasturii X49 se aplică pe aceleași puncte de acupunctură ca și plasturii X39 – vezi imaginea.

De asemenea, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii X49.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi X39
Recomandări și precauții plasturi X49:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Articole despre plasturii fototerapeutici X49:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii fototerapeutici X39, pachet 30 de bucati

Plasturii fototerapeutici X39

Articolul următor
Tânăr Stres Anxietate Frica de examene ajutor plasturi fototerapeutici MaiBineAcum.ro

Protocol stres și anxietate

Articole cu subiect similar
Total
0
Share