Plasturii fototerapeutici IceWave

Plasturii IceWave sunt o altervativă de ameliorare a durerii care nu implică introducerea unor substanțe chimice în organism.
Plasturii fototerapeutici IceWave, pachet 30 bucăți

Ameliorarea durerii fără medicație

  • Rezultate rapide
  • Ameliorarea naturală a durerii
  • Eficiență în durerea acută/cronică
  • Eficiență în cazul rănilor noi/vechi

Fiecare pachet de plasturi Icewave conține 30 de bucăți: 15 plasturi albi și 15 plasturi maro, iar fiecare pereche alb-maro se folosește simultan.

Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore, după care efectul lor se diminuează. Studiile clinice ar arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare.

Un studiu placebo dublu-orb realizat în Franța în Iunie 2013 de Dr. Pierre Volckmann pe 100 de pacienți ce prezentau dureri cronice a documentat efecte pozitive la 94% din pacienți.

Protocoale de folosire plasturi IceWave:
Recomandări și precauții plasturi IceWave:
  • Se vor folosi cu precauție în cazul copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează. Plasturii IceWave sunt singurii care nu au efect de detoxifiere foarte puternic, așa cum au celelalte tipuri de plasturi, care poate afecta copilul sau calitatea laptelui, așa cum au toate celelalte tipuri de plasturi fototerapeutici. 
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Y Age Aeon, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Y-Age Aeon

Articole cu subiect similar
Total
0
Share