Activează-ți bucuria de a trăi

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte.
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Pentru mine, cea mai simplă, dar exhaustivă definiție a fericirii este bucuria de a trăi, zi de zi, în armonie, fără stres. Educația în spiritul fericirii ar trebui să fie o materie care să fie predată la orice școală, mai ales la școala vieții. A trăi bucuria este o atitudine față de viață care stă în puterea noastră, iar de multe ori nici nu ne mai dăm seama cât de mult ne auto-sabotăm. Pentru momentele în care mă simt privată de bucurie, pentru zilele proaste, în care sunt stresată și lipsită de chef, în care găsesc cu greu motive de bucurie, eu am descoperit plasturii fototerapeutici Lifewave.

 

Nimeni nu e supraom, nu cred să existe cineva care să fie bucuros sau fericit tot timpul. Viața însăși este astfel construită ca să ne aducă în față provocări din spectrul tristeții. Școala ne învață să legăm bucuria de un rezultat, de o notă bună, de o reușită, ca un efect secundar, care vine după un efort, ca răsplată. Cu alte cuvinte, ca să fim bucuroși este necesar să avem de fiecare dată un motiv întemeiat. Altfel, bucuria n-ar mai avea rost. Aceasta supoziție ar putea fi una dintre explicațiile pentru care depresia este atât de prezentă, astfel încât a fost numită de specialiști boala secolului, de care suferă în prezent mai mult de 5 milioane de români.

Pe de altă parte, noua realitate pandemică ne-a adus în plus motive de stres și frustrare. Iar stresul și tristețea puse împreună devin o armată de inamici care formează un zid în calea fericirii.

Experimentează bucuria cu plasturii fototerapeutici

Bucuria este o atitudine și aș îndrăzni să spun că suntem datori cu această atitudine pozitivă în fața vieții. Iar plasturii fototerapeutici exact asta fac – creează un pod al bucuriei între tine și sinele tău pentru că activează natural beta-endorfinele (plasturii Nirvana) și combat stresul fizic și mental, relaxează corpul, echilibrează sistemul nervos și regularizează sistemul nervos parasimpatic (plasturii Aeon).

 

Dar, hai să îți spun de ce funcționează acești plasturi.

Ei susțin și ajută corpul să se reechilibreze singur. Procesul este unul dinspre interior, spre exterior, nu invers, ca în cazul medicamentelor anti-depresive și al suplimentelor. Dacă ar fi să facem o analogie, cea mai potrivită este comparația cu o ședință de psihoterapie.

 

Dacă ar exista un buton pentru fericire și unul anti-stres, pe care să apeși în momentele critice, atunci plasturii Nirvana, respectiv Aeon ar fi aceștia.

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Ca hormoni sau neurotransmițători, endorfinele beta – aceste substanțe mesager – sunt responsabile pentru acele senzații, stări, sentimente de bunăstare și fericire, iar ceea ce resimți este o stare de spirit de euforie, de relaxare sau o stare de calmare a durerii. Ești în armonie cu tine și lumea. Îi poți aplica conform imaginii de mai jos, dar poți experimenta și alte puncte, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu. 

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Nirvana

Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte. Este important să nu lași stresul acut să devină cronic, deoarece în acest caz, efectele negative sunt mult mai grave, fiind periculoase pentru sănătate. Această presiune uriașă asupra mentalului are repercursiuni nu doar asupra psihicului, ci și asupra corpului fizic. Îi poți aplica conform imaginii de mai jos, dar poți experimenta și alte puncte, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu. 

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Aeon

Rezultate clinice dovedite cu plasturii fototerapeutici

Tehnologia Lifewave este o tehnologie inovatoare, apărută încă din 2002, care folosește principiile fototerapiei pentru a asista și susține organismul să își utilizeze întregul potențial de regenerare, folosind propriile resurse. Fiecare tip de plasture, lipit pe corp, este proiectat pentru a stimula diferite unde de lumină în organism. Plasturii nu emit semnale de la sine, ci sunt activați în momentul lipirii, de căldura corpului uman – lumina infraroșie. Ei se lipesc pe punctele de acupunctură corespondente din acupunctura tradițională pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi.

S-au efectuat peste 80 de studii clinice, iar rezultatele sunt exclusiv benefice pentru organismul uman. Plasturii nu conțin substanțe chimice, ci un mix format din cristale organice, apă purificată, oxigen, glucoză și aminoacizi. Fără substanțe chimice, medicamente sau stimulente.

Citește mai multe despre plasturii fototerapeutici Nirvana.

Citește mai multe despre plasturii fototerapeutici Aeon.

Eu cred că ne naștem, by defalut, cu starea de bucurie, iar experiențele vieții nu fac decât să erodeze capaciatea noastră de a simți B U C U R I A. Dacă și tu simți acest lucru pe pielea ta, citește în continuare despre câteva moduri prin care poți (re)câștiga bucuria, fără medicamente, pentru că ai nevoie să fii Mai Bine Acum, nu începând de mâine sau de săptămâna viitoare :).

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Citește articole despre Starea de bine:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Performanta sportiva cu plasturi fototerapeutici

Protocol pentru rezistență fizică mai mare și recuperare mai rapidă pentru sportivi

Articolul următor
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

8 moduri să experimentezi Bucuria începând din acest moment

Articole cu subiect similar
Total
0
Share