Plasturii fototerapeutici Nirvana

Plasturii Nirvana au în la bază o tehnologie brevetată care îți îmbunătățește starea de spirit fără medicamente, substanțe chimice sau stimulatoare.
Plasturi fototerapeutici Nirvana, pachet 30 buc.

Știi acel sentiment cald, euforic pe care îl ai atunci când flirtezi cu cineva de care ești atras? Acest sentiment este, de fapt, produs de eliberarea naturala a organismului de endorfine. Dar, după cum știm, acest efect nu durează foarte mult. Acum, prin intermediul plasturilor Nirvana, putem stimula producerea naturală de endorfine.  Plasturii Nirvana au în la bază o tehnologie brevetată care îți îmbunătățește starea de spirit fără medicamente, substanțe chimice sau stimulatoare.

Stimulează endorfinele beta;

Îmbunătățesc starea de spirit fără medicamente.

Viața este o provocare pentru toată lumea și am putea să folosim cu toții, din când în când, un stimulent emoțional atunci când ne simțim la pământ. Putem fi mai fericiți? Nu este surprinzător că răspunsul la această întrebare este direct legat de chimia corpului.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Nirvana

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Nirvana.

Recomandări și precauții plasturi Nirvana:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Y Age Carnosine, pachet 30 buc.

Plasturi fototerapeutici Y-Age Carnosine

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Energy Enhancer, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Energy Enhancer

Articole cu subiect similar
Total
0
Share