Plasturii fototerapeutici Energy Enhancer

Plasturele este proiectat să transmită semnale bio-electrice specifice în corp, care au ca rezultat creșterea energiei și rezistenței la efort în viața de zi cu zi și, mai ales, în compețiile sportive.
Plasturi fototerapeutici Energy Enhancer, pachet 30 buc.

Plasturele este proiectat să transmită semnale bio-electrice specifice în corp, care au ca rezultat creșterea energiei și staminei accelerând producția de energie-ATP din grăsimi. În același timp este stimulată eliberarea unei cantități mai ridicate de calciu care facilitează recrutarea mai multor fibre musculare în același timp rezultând în imbunătățirea generală a forței și puterii musculare.

Energie prelungită fără medicație:

 • Crește producția de energie din grăsimi cu 22%
 • Îmbunătățește flexibilitatea
 • Îmbunătățește echilibrul
 • Crește puterea musculară
 • Crește anduranța
 • Îmbunătățește focusul și reduce stresul.

Creierul și sistemul nervos trimit semnale electrice mușchilor pentru ca aceștia să folosescă energia chimică depozitată, de exemplu: zahăr, grăsimi, proteină.

Corpul are doar 3 căi de generare a ATP-ului pentru procesele de combustie și anume: 

 1. un stoc foarte mic de ATP+CP (Creatina fosfat) care acoperă 6-8 secunde de activitate foarte intensă.
 2. abilitatea de a transforma rezervele de zahăr din musculatură în ATP, 30-90 de sec de activitate susținută.
 3. arderea grăsimilor, carbohidraților, și mai puțin a proteinei, produce în teorie o cantitate nelimitată de energie.
Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Energy Enhancer

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Energy Enhancer.

Recomandări și precauții plasturi Energy Enhancer:
 • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
 • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
 • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
 • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Nirvana, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Nirvana

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici SP6 Complete, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici SP6 Complete

Articole cu subiect similar
Total
0
Share