Alte direcții de acțiune a glutathionului

În completarea informațiilor din articolul 9 Direcții principale de acțiune a glutathionului, citește mai jos și alte beneficii pe care glutationul le poate aduce.
direcții de acțiune a glutathionului - plasturii fototerapeutici LifeWave Glutation

Articolul Alte direcții de acțiune a glutathionului este al treilea articol din seria de patru articole despre rolul și beneficiile glutathionului. Completează informațiile din articolul  9 Direcții principale de acțiune a glutathionului.

1. Autism

S-a dovedit că glutathionul este foarte benefic în tratarea copiilor cu autism. Noi cercetări în domeniu au arătat că glutathionul ar putea ajuta la creșterea nivelului de GSH în plasmă la copiii cu autism.

2. Diabetul de tip 2

La diabetici, nivelurile de glutathion sunt deficitare din cauza stresului oxidativ care poate deteriora țesuturile, mai ales atunci când nivelurile de glucoză din sânge sunt ridicate. Susținerea corpului pentru producerea de glutathione în mod natural, cu ajutorul plasturilor fototerapeutici Y-Age Gluthatione, poate fi foarte benefică în prevenirea stresului oxidativ și leziunilor tisulare asociate diabetului de tip 2.

3. BPOC - Boala pulmonară cronică obstructivă

Nivelurile scăzute de glutathion au fost legate de anomalii ale mucoasei plămânilor, astfel că un nivel normal de glutathion poate proteja țesutul pulmonar de deteriorarea produsă de radicalii liberi, poate ajuta la menținerea fluxului de aer și a țesutului pulmonar normal, precum și la reducerea modificărilor mecanicii pulmonare asociate cu leziunile pulmonare induse de oxigen.

4. Nivelurile de vitamina D

Nivelurile scăzute de vitamina D3 au fost corelate cu glutathionul scăzut. Când nivelurile de glutation sunt scăzute, vitamina D3 nu funcționează la fel de eficient.

Într-un studiu efectuat pe animale cu deficit de vitamina D3, suplimentarea cu vitamina D3 și cisteină a restabilit nivelurile de glutathion, a crescut biodisponibilitatea vitaminei D3 și a scăzut inflamația.

5. Metilare

Metilarea este un proces critic pentru supraviețuire, dar și unul complicat, fiind ca un comutator electric care pornește și oprește genele. Metilarea scăzută este egală cu glutathion scăzut, iar glutathionul scăzut încetinește metilarea, ceea ce are repercursiuni negative asupra stării de sănătate. Două enzime – MTHFR și MTR – reglează viteza ciclului de metilare, determină nivelurile de homocisteină și afectează indirect producția de glutathion. Persoanele care au mutații genetice MTHFR și MTRR sau CBS, pot avea un nivel scăzut de glutathion, de aceea este necesară susținerea corpului pentru producerea de glutathione în mod natural, cu ajutorul plasturilor fototerapeutici Y-Age Gluthatione.

6. Alte roluri

Gluthationul mai este implicat în:

reglarea utilizării lipidelor, glucozei și aminoacizilor

spermatogeneză și maturarea spermei

depozitarea şi transportul aminoacizilor, „blocurile” care construiesc proteinele

– proliferarea celulară și apoptoza (moartea celulară auto-programată, parte a metabolismului celulei, care se desfășoară sub un control strict, în așa fel încât să nu producă daune țesutului din jur)

– activitatea telomerazei, un factor important al duratei de viață.

Fiind implicat într-o multitudine de procese celulare, inclusiv proliferarea, diferențierea și moartea celulelor, glutathionul are un rol central în funcționarea optimă a întregului organism. Putem obține glutation din afara corpului prin suplimente alimentare, dar absorbția depinde de forma suplimentului și de modul în care corpul nostru reacționază la ingerarea suplimentelor. Cel mai simplu, activează producția de glutathione în mod natural, de către corpul tău, prin folosirea plasturilor fototerapeutici Y-Age Glutathione, care conține 30 de plasturi, suficienți pentru o cură de 40 de zile, având în vedere că plasturii se folosesc câte 5 zile consecutive, cu două zile pauză.

Citește și celalte articole despre glutathion:

Articolul Alte direcții de acțiune a glutathionuluieste al treilea articol din seria de patru articole despre rolul și beneficiile glutathionului. Linkurile către cele patru articole sunt:

  1. Glutathionul – Eroul corpului în lupta cu radicalii liberi. Sănătate și tinerețe la orice vârstă.
  2. 9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

  3. Alte direcții de acțiune a glutathionului

  4. Metode de creștere a glutathionului intracelular

Modul de folosire și lipire al plasturilor glutathion este descris aici: Plasturii fototerapeutici Y-Age Glutathione.

Autor articol:

Roxana C., Consilier în nutriție la Nutriție cu Roxi, 0723522345. Citește și alte articole scrise de Roxana C. aici.

Articole despre plasturii fototerapeutici Glutathione:
Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/nutritiecuroxi pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0723522345. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0723522345.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Glutathionul poate crește performanța sportivă atunci când este utilizat înainte de antrenament

9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

Articolul următor
Metode de creștere a glutathionului intracelular. alimente care contin glutation

Metode de creștere a glutathionului intracelular

Articole cu subiect similar
Total
0
Share