Plasturii fototerapeutici AcuLife

Comportamentul anormal al cailor nu este întotdeauna o problemă de temperament. Deseori acest lucru este cauzat de durere. Aculife îmbunătățește calitatea vieții calului calmând și eliberând durerea.
Plasturi fototerapeutici AcuLife, pachet 30 buc.

Comportamentul anormal al cailor nu este întotdeauna o problemă de temperament. Deseori acest lucru este cauzat de durere. Aculife îmbunătățește calitatea vieții calului calmând și eliberând durerea.

  • Eficient pentru durere locală
  • Eficient pentru durere generală
  • Reduce inflamația

Comportamentul anormal al cailor nu este întotdeaună o problemă de temperament. Deseori acest lucru este cauzat de durere. Aculife îmbunătățește calitatea vieții calului calmând și eliberând durerea.

AcuLife este creat pentru a calma durerea în mod natural; pentru calmarea durerii se aplică plasturele maro pe punctul dureros, iar cel alb în apropierea plasturelui maro.

Pentru echilibrarea emoțională a calului sau pentru echilibrarea unor dureri generalizate se folosesc cei doi plasturi maro-alb în pereche care acționează prin stimularea unor puncte de acupunctură, așa cum este exemplul din imaginea de mai jos. Circulația energetică este îmbunătățită sporind astfel sănătatea animalului și performanțele acestuia. 

Fiecare pachet de plasturi AcuLife conține 30 de bucăți: 15 plasturi albi și 15 plasturi maro, iar fiecare pereche alb-maro se folosește simultan.

Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore, după care efectul lor se diminuează. Studiile clinice în cazul oamenilor au arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare, iar acest lucru este valabil și în cazul cailor, conform măsurătorilor cu aparatul termograf.

Liprea plasturilor fototeraputici AcuLife pentru Cai

Este important să stai lângă cal atunci când plasezi plasturii, nu în spatele acestuia. Folosește partea stângă atunci când abordezi animalul.

Calmarea cailor nervosi sau stresati cu ajutorul plasturilor AcuLife
Recomandări și precauții plasturi AcuLife:
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează.

  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, este nevoie de hidratare suficientă și de un aport echilibrat de micronutrienți, vitamine și minerale.

  • Nu a fost studiat efectul plasturilor AcuLife asupra iepelor gestante, deci se recomandă precauție în aceste cazuri.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Silent Nights, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Silent Nights

Articolul următor
Plasturii fototerapeutici X39, pachet 30 de bucati

Plasturii fototerapeutici X39

Articole cu subiect similar
Total
0
Share