Plasturii fototerapeutici Silent Nights

Dacă ai probleme cu somnul și ai încercat o mulțime de metode pentru a îmbunătăți calitatea și durata somnului, ai găsit acum soluția. Fără efecte secundare, doar beneficiile unui somn profund fără medicamente.
Plasturi fototerapeutici Silent Nights, pachet 30 buc.

Plasturele Silent Nights trimite un semnal creierului care facilitează producția hormonului melatonina, considerat a fi hormonul ”somnului” și antioxidant. Relaxează creierul, crește și îmbunătățește calitatea somnului și consumul de oxigen. 

Dacă ai probleme cu somnul și ai încercat o mulțime de metode pentru a îmbunătăți calitatea și durata somnului, ai găsit acum soluția. Fără efecte secundare, doar beneficiile unui somn profund fără medicamente.

  • Relaxează creierul
  • Curăță organele
  • Optimizează sistemul nervos autonom
  • Crează un somn natural adânc
  • Îmbunătățește procesul de respirație și consumul de oxigen

Demonstrat clinic în creșterea duratei de somn cu 66%

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Silent Nights

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Silent Nights.

Recomandări și precauții plasturi Silent Nights:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Articole despre plasturii fototerapeutici Silent Nights:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Alavida, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Alavida

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici AcuLife, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici AcuLife

Articole cu subiect similar
Total
0
Share