Protocol pentru eliberarea durerii nespecifice din tot corpul cu ajutorul plasturilor IceWave

Studiile clinice au arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicarea plasturilor fototerapeutici.
Ameliorarea durerilor generalizate cu plasturii IceWave

Fiecare pachet de plasturi IceWave conține 30 de bucăți: 15 plasturi albi și 15 plasturi maro, iar fiecare pereche alb-maro se folosește simultan.

Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore, după care efectul lor se diminuează. Studiile clinice au arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare. 

Plasturii IceWave pentru eliberarea durerii din tot corpul

Pozițiile de mai jos trebuie testate pe rând, până când durerea este eliberată. Urmează instrucțiunile întocmai și identifică care este poziția care funcționează în cazul tău.

Pasul 1: K 1 (Kidney 1) Pune plasturele alb pe piciorul drept și cel maro pe piciorul stâng. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, lasă plasturii așa și folosește un set nou de plasturi IW (IceWave) pentru următoarele puncte.

Pasul 2: Punctul LU 9 (Lung 9): alb / dreapta, maro/ stânga. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor.  

Pasul 3:  Punctul TW 5 (Triple Warmer/ Burner): 5 – 3 degete deasupra încheieturii mâinii (alb/ dreapta , maro/ stânga). Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor.  

Pasul 4: Punctul H 3 (Heart 3): alb/ dreapta, maro/ stânga. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor.  

Pasul 5: Punctul TW 15 (Triple Warmer/ Burner 15): între gât și sfârșitul umerilor. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea nu este redusă, încearcă:

  1. schimbă plasturii între ei
  2. pune un Aeon în spatele gâtului
  3. lipește Glutation deasupra plasturelui maro, așteaptă 10 secunde, iar apoi, dacă este necesar, urmează Pasul 6.

Pasul 6: Glutation CV 6 (Central 6): pune la 2-3 degete sub buric un Aeon în punctul GV 14 (Guvernor 14) – Vertebra cervicală 7. Pasul 1 este încă în poziție.

Plasturii IceWave pentru eliberarea durerii din tot corpul

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Alte protocoale de folosire plasturi IceWave:
Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte.
Citește mai mult »
Glutathionul poate crește performanța sportivă atunci când este utilizat înainte de antrenament

9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

Principalele direcții de acțiune ale glutathionului sunt legate de îmbunătățirea comunicării dintre celule, stabilizarea și reducerea oxidării în celule, combaterea daunelor radicalilor liberi, susținerea funcției proteinelor și eliminarea reziduurilor celulare. Descoperă în acest articol informații utile pentru starea ta de sănătate.
Citește mai mult »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Fără inflamații și dureri articulare cu plasturii aeon femeie la birou

Fără inflamații și dureri articulare

Articolul următor
Plasturii IceWave amelioreaza migrenele si durerile de cap

Protocol pentru ameliorarea durerilor de cap și migrenelor cu ajutorul plasturilor IceWave

Articole cu subiect similar
Total
0
Share