Plasturii fototerapeutici Alavida

Un mod nou de a-ți revitaliza tenul cu reducerea ridurilor fine, complet neinvaziv și natural, pentru mai multă tinerețe și prospețime, împreună cu un creier mai alert și o glandă pineală echilibrată.
Plasturi fototerapeutici Alavida, pachet 30 buc.

Lobul frontal include cogniția, abilitățile sociale, inițiativa, atenția, judecata, voința, abilitatea de planificare, capacitatea de rezolvare a problemelor. Glanda pineala controlează funcția hormonilor vitali -Neuropeptidelor (endorfine), nivelul de melatonină, zinc și seleniu. Controlează sistemul imunitar și vitalitatea.

  • Ajută pielea din interior spre exterior;
  • Vitalizează tenul cu aspect obosit;
  • Reduc ridurile și uniformizează aspectul tenului;
  • Îmbunătățesc fermitatea pielii;
  • Uniformizează culoarea pielii.

Studiul clinic arată că purtarea plasturilor Alavida noaptea, 5 zile pe săptămână pentru 30 de zile, îmbunătățește statusul fiziologic al lobilor frontali, hipotalamusului, glandelor tiroide, suprarenale, hipofizei, cât și funcția rinichilor și a pancreasului.

Testul EIS (scanning electric interstitial) arată îmbunătățirile la nivel cerebral cu plasturele Alavida, în particular în glanda pineală și lobul frontal.

Acești plasturi sunt recomandați pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru tenul problematic sau sensibil.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Alavida

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Alavida.

Recomandări și precauții plasturi Alavida:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Articole despre plasturii fototerapeutici Alavida:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici SP6 Complete, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici SP6 Complete

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Silent Nights, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Silent Nights

Articole cu subiect similar
Total
0
Share