Protocol pentru ameliorarea durerilor de genunchi cu ajutorul plasturilor IceWave

Studiile clinice au arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare.
Plasturii Icewave sunt o altervativă de ameliorare a durerii

Fiecare pachet de plasturi IceWave conține 30 de bucăți: 15 plasturi albi și 15 plasturi maro, iar fiecare pereche alb-maro se folosește simultan.

Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore, după care efectul lor se diminuează. Studiile clinice au arătat că 90% dintre subiecți experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare.

Metoda 1 Pasul 1: Pune plasturele maro IceWave în locul durerii, iar plasturele alb IceWave câțiva cm mai sus. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor din Metoda ceasului exemplificată aici.  

Plasturi IceWave durere genunchi

Metoda 2.a. Pune un plasture Glutation în exteriorul genunchiului și un Aeon în interiorul lui. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor.  

Metoda 2.b. Pune plasturele alb IceWave în exteriorul genunchiului, iar cel maro în interior. Așteaptă 10 secunde, iar dacă durerea persistă, continuă cu pasul următor.  

 

Metoda 3: “The calf’s snout” – ai nevoie și de plasturi Aeon și Glutatione
a) inversează locația plasturilor IceWave lipiți conform Metodei 1, pasul 1.
b) pune plasturele Aeon deasupra genunchiului
c) pune un plasture Glutatione deasupra plasturelui maro.

Pentru detalii și informații te rog să ne contactezi.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Alte protocoale de folosire plasturi IceWave:
Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Glutathionul poate crește performanța sportivă atunci când este utilizat înainte de antrenament

9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

Principalele direcții de acțiune ale glutathionului sunt legate de îmbunătățirea comunicării dintre celule, stabilizarea și reducerea oxidării în celule, combaterea daunelor radicalilor liberi, susținerea funcției proteinelor și eliminarea reziduurilor celulare. Descoperă în acest articol informații utile pentru starea ta de sănătate.
Citește mai mult »
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte.
Citește mai mult »
Dieta usoara slabit natural si usor cu femeie pe cantar

Cum slăbești natural, fără efort?

Cum să slăbești fără efort? Schimbă-ți stilul de viață, acordă atenție alimentației nutritive și potrivite ție, hidratează-te corespunzător, fă mișcare, odihnește-te cât mai bine și… introdu plasturii SP6 Complete în viața ta pentru rezultate rapide și de durată.
Citește mai mult »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Tânăr Stres Anxietate Frica de examene ajutor plasturi fototerapeutici MaiBineAcum.ro

Protocol stres și anxietate

Articolul următor
Fără inflamații și dureri articulare cu plasturii aeon femeie la birou

Fără inflamații și dureri articulare

Articole cu subiect similar
Total
0
Share