Plasturii fototerapeutici X39

Un mod nou de a te vitaliza complet și de a activa celulele stem într-un mod non-invaziv, sigur prin activarea peptidei GHK-Cu în mod natural.
Plasturii fototerapeutici X39, pachet 30 de bucati

Un produs nou, unic în știința regenerativă, disponibil acum și ușor de utilizat. Un mod nou de a te vitaliza complet și de a activa celulele stem într-un mod non-invaziv, sigur și rentabil.

Activarea naturală a celulelor stem aduce următoarele beneficii:

 1. Îmbunătățirea somnului
 2. Reducerea rapidă a durerii
 3. Claritate mentală
 4. Reducerea inflamației
 5. Accelerarea vindecării rănilor
 6. Energie și vitalitate
 7. Creșterea performanței sportive
 8. Recuperarea rapidă după exercițiul fizic
 9. Îmbunătățirea calității pielii

Dacă ai o viață aglomerată și ești mereu pe fugă, aceasta este soluția potrivită pentru a-ți menține sănătatea și a-ți reînnoi tinerețea. După 20 de ani de dezvoltare și de studii clinice extinse, X39 este primul plasture din lume care activează celulele stem, care are beneficii multiple, este la îndemâna ta și poate fi folosit chiar din confortul casei tale.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi X39

Plasturii X39 se pot aplica și local pe zonele dureroase sau inflamate ori cu probleme de sănătate, însă nu se vor aplica niciodată pe o rană deschisă.

De asemenea, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii X39.

Recomandări și precauții plasturi X39:
 • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
 • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
 • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
 • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici AcuLife, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici AcuLife

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici LifeWave X49

Plasturii fototerapeutici X49

Articole cu subiect similar
Total
0
Share