Plasturii fototerapeutici Y-Age Glutathione

Nivelul de Glutation este îmbunătățit semnificativ în 24 de ore. Glutation este cel mai important antioxidant al corpului nostru prezent în toate celule umane.
Plasturi fototerapeutici Y Age Glutathione, pachet 30 buc.

Glutationul este cel mai important antioxidant al corpului nostru prezent în toate celule umane. Este compus din 3 amino-acizi: cisteină, acid glutamic și glicină. Glutation ridică nivelul celorlalți antioxidanți în corp și are nenumărate alte beneficii, dar cel mai important este combaterea radicalilor liberi.

Plasturii Glutation au beneficii multiple:

  • Nivelul de Glutation este îmbunătățit semnificativ în 24 de ore
  • Inhibă procesul de îmbătrânire al corpului
  • Îndepărtează toxine și metale grele din corp

Radicalii liberi sunt molecule instabile chimic care atacă celulele sănătoase ale corpului nostru. Radicalii liberi sunt formați în cantități mari atunci când corpul nostru este influențat de stres, mâncare nepotrivită, fum de țigară, radiații și aer contaminat. Nivelul acesta este echilibrat de antioxidanții din corp, cel mai important antioxidant fiind Glutationul.

Corpul produce antioxidanți petru a contracara acest efect și a preveni îmbolnăvirea și îmbătrânirea prematură, dar cu cât înaintăm în vârstă, producția devine mai scazută.

Un nivel de Glutation scazut în organism este asociat cu numeroase boli de life-style cum ar fi cancer, boli cardiovasculare, artrită, cataractă, demență, diabet.

Oamenii de știință cred că din cauza nivelului scăzut de Glutation corpul nu are resursele necesare de a lupta împotriva acestor boli.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Gluthatione Glutation

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Glutation.

Recomandări și precauții plasturi Y-Age Glutathione:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Y Age Aeon, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Y-Age Aeon

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Y Age Carnosine, pachet 30 buc.

Plasturi fototerapeutici Y-Age Carnosine

Articole cu subiect similar
Total
0
Share