Protocol pentru rezistență fizică mai mare și recuperare mai rapidă pentru sportivi

Fototerapia cu plasturi este metoda non-invazivă prin care sportivii reușesc să își ridice nivelul de energie, care vine deseori cu obținerea unui avantaj competițional sau prin care se pot recupera mai ușor după accidentările de la compețiții sportive sau antrenamente.
Performanta sportiva cu plasturi fototerapeutici

Sportivii se antrenează zilnic. Prin urmare, efortul fizic nu este doar mare, ci și constant. Protocolul destinat acestora vizează asigurarea unui grad mai mare de rezistență fizică, dar și rapiditatea recuperării în cazul unei accidentări. Astfel, mai multe tipuri de plasturi, pot lucra în echipă pentru rezultate pozitive rapide.

Fiecare plasture se schimbă ideal la 12 de ore (dar poate fi folosit maxim 24 de ore) cu unul nou și se aplică pe pielea curată și uscată, pentru a se lipi ușor. Hidratarea este foarte importantă deoarece ajută la eliminarea toxinelor și susține fluxul de energie în întregul corp. Pe măsură ce corpul se deshidratează,  conducerea electricității în organism scade. La fel, este foarte important să existe în organism și un echilbru optim de minerale.

 

Mai multa rezistenta in competitiile sportive cu plasturii fototerapeutici LifeWave

Iată, mai jos, ce plasturi se recomandă a fi utilizați și cum.

Plasturii X39

Se aplică timp de 5 zile, cu 2 zile pauză.

Există patru modalități simple de a folosi plasturii X39:

 1. Folosește alternativ punctele GV 14 (Governing Vessel 14) – localizat la baza gâtului, vertebra C7 (vertebra care iese în evidență atunci când pui bărbia în piept) și CV 6 (Central 6) localizat la 2 degete sub buric;

sau

 1. Folosește plasturii X39 local, fix pe locul dureros. În cazul durerilor de articulație, ligament, încheierură – lipește plasturele direct pe zona afectată.

sau

 1. În cazul unei răni sau cicatrici, plasturele se lipește în proximitatea locului, nu se aplică pe o rană deschisă.

Plasturii X49

Se aplică timp de 5 zile, cu 2 zile pauză.

Folosește alternativ punctele GV 14 (Governing Vessel 14) – localizat la baza gâtului, vertebra C7 (vertebra care iese în evidență atunci când pui bărbia în piept) și CV 6 (Central 6) localizat la 2 degete sub buric. Sunt aceleași puncte ca și la X39.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi X39

Se lipesc cu jumătate de oră înainte de competiție/ performanță, pentru a sustine funcția plămânilor și mușchii picioarelor, pentru a îmbunătăți rezistența, flexibilitatea, echilibrul și anduranța.

Folosește 2 seturi de plasturi Energy Enhancer:

 • Primul set pe LU 1 (Lung 1), la 2 cm sub claviculă de-a lungul interiorului umarului. Pune plasturele alb pe dreapta, iar plasturele negru pe stânga.
 • Al doilea set pe ST 36 (Stomach 36), localizat la 4 degete sub genunchi și 1 deget spre exterior. Pune plasturele alb pe dreapta, iar plasturele negru pe stânga.
Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Energy Enhancer

Se aplică cu 1-2 săptămâni înainte de evenimentul sportiv, pentru a reduce acumularea de acid lactic, pentru a crește anduranța și rezistența musculară și pentru îmbunătățirea funcțiilor corpului.

Folosește 2 plasturi de Carnosină:

 • Aplică 1 plasture pe CV 17 (Conception Vessel 17) localizat în centrul pieptului
 • Aplică 1 plasture de CV 6 (Conception Vessel 6) localizat la 2-3 degete sub buric. Vezi imaginea aferentă aplicării plasturilor X39.
Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Carnosine Carnosina

Se aplică în fiecare zi, cu 4 săptămâni înaintea unui eveniment sportiv important, pentru întărirea mușchilor, creșterea nivelului antioxidanților, îmbunătățirea funcționării organelor și pentru eliberarea durerii.

Folosește 1 plasture de Glutation după cum urmează:

 • CV 17 (Conception Vessel 17) localizat în centrul pieptului sau CV6 (Conception Vessel 6) localizat la 2-3 degete sub buric – pentru întărirea mușchilor, creșterea nivelului antioxidanților, îmbunătățirea funcționării organelor și pentru eliberarea durerii.
 • Sau P 6 – pentu eliberarea durerii în tot corpul.

Vezi imaginile de mai sus pentru identificarea punctelor.

Mai multe medalii cu ajutorul plasturilor fototerapeutici

Ajută la reducerea anxietății cauzate de eveniment. Se aplică pe:

 • GV 14 (Governing Vessel 14) localizat la baza gâtului, vertebra C7 (vertebra care iese în evidență atunci când pui bărbia în piept)

Somnul adânc ajută la refacerea musculară și a organelor. Se aplică pe partea dreaptă, cu o oră înainte de culcare și se înlătură dimineața. Punctele de aplicare sunt mai jos. Experimentează-le pe rând și vezi care din ele funcționează cel mai bine.

 • LV 3 (Liver 3), localizat deasupra degetului mare de la piciorul drept
 • TV 23 (Triple warmer 23), localizat pe tâmpla dreaptă
 • TV 17 (Triple warmer 17), localizat în partea dreaptă a gâtului, în spatele și mai jos de lobul urechii
 • GV 24.5 (Governing Vessel 24.5), localizat pe linia mediană a capului, deasupra sprâncenelor – poziția „celui de-al 3-lea ochi”
 • ST 36 (Stomach 36), localizat la 4 degete distanță sub genunchiul piciorului stâng și un deget distanță în afara osului.u
Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Silent Nights

Mult succes în competițiile sportive. Acum ai alături de tine aliați de nădejde pentru performană de vârf și refacere rapidă.

Foarte mulți sportivi din România au început să utilizeze plasturii fototerapeutici. Mihaela Buzărnescu, Ana-Maria Brânză, Alin Firfirică, Sergiu Hanca se numără printre ei. David Beckam și Serena Williams i-au descoperit însă înaintea lor.

Autor articol:

Sorin B.T.  MaiBineAcum.ro, 0729836624. Citește și alte articole scrise de Sorin B.T. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/geanina pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0729836624. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0729836624.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Mai multa energie zilnic plasturi energy enhancer

Mai multă energie pentru zile pline

Articolul următor
Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Articole cu subiect similar
Total
0
Share