Plasturi fototerapeutici Y-Age Carnosine

Carnosina crește performanțele fizice și rezistența la efort, reducând timpul de recuperare, menține calitatea pielii și accelerează vindecarea rănilor, reduce deteriorarea funcțiilor celulare și repară celulele uzate și ADN-ul.
Plasturi fototerapeutici Y Age Carnosine, pachet 30 buc.

Carnosina este un antioxidat care joacă un rol important pentru starea noastră generală de sănătate. Studiile clinice au arătat rezultate promițătoare în efectul acestuia de a menține organismul uman tânăr.

Menține corpul tânăr fără medicație

  • Antioxidant care îmbunătățește sistemul imunitar
  • Îmbunătățește proprietățile bioelectrice ale organelor
  • Îmbunătățește starea generală de sănătate
  • Inhibă acumularea de acid lactic
  • Reduce liniile fine și ridurile (împreună cu ceilalți plasturi Y-age)

 

Carnosina este un antioxidat care joacă un rol important pentru starea noastră generală de sănătate. Studiile clinice au arătat rezultate promițătoare în efectul acestuia de a menține organismul uman tânăr.

Carnosina este produsă natural de corpul nostru și protejează creierul împotriva plăcii, crește performanțele fizice și rezistența la efort, reducând timpul de recuperare, menține calitatea pielii și accelerează vindecarea rănilor, reduce deteriorarea funcțiilor celulare și repară celulele uzate și ADN-ul.

Producția de Carnosină este mai puțină odată cu trecerea anilor ceea ce rezultă în incapacitatea noastră de a ne vindeca mai repede.

Carnosina poate fi folosită avantajos de oamenii care fac sport datorită reparării mai rapide a rupturilor tisulare și a protecției celulelor musculare împotriva acidozei lactice produse de efortul muscular intens. Atleții care folosesc plasturele Carnosina, cresc nivelul duratei de activitate fizică prin reducerea nivelului de acid lactic.

Totodată stamina, performanțele fizice și rezistența la efort sunt îmbunătățite considerabil. Dupa uz prelungit, studiile clinice arată îmbunătățiri în starea de putere a activității fizice cu 125%.

Poate fi benefic împotriva simptomelor menopauzei.

 

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Carnosine Carnosina

Dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii Carnosină.

Recomandări și precauții plasturi Y-Age Carnosine:
  • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
  • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
  • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
  • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine și minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienți susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătățită de echilibrul de vitamine și minerale.
Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.

Vreau să comand și doresc mai multe detalii:​

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate în acest formular conform termenilor GDPR - Politica de confidențialitate.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Articole despre plasturii fototerapeutici Carnosină:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturi fototerapeutici Y Age Glutathione, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Y-Age Glutathione

Articolul următor
Plasturi fototerapeutici Nirvana, pachet 30 buc.

Plasturii fototerapeutici Nirvana

Articole cu subiect similar
Total
0
Share