Plasturii fototerapeutici pentru o adolescență mai ușoară

Fototerapia modernă, adică tehnologia bio-foto-modulară cu ajutorul plasturilor fototerapeutici, are soluții pentru a susține transformările din timpul adolescenței, astfel încât adolescentul din familie nu doar să supraviețuiască, ci să se dezvolte armonios în această perioadă formatoare.
Plasturii fototerapeutici Lifewave in sprijinul adolescentilor

Adol-EScENȚA  este esența maturității. Adolescența este perioada cu cele mai mari și profunde transformări la nivelul creierului, este cea mai intensă dezvoltare psihică a omului prin evoluția laturii cognitive, afective și evolutive. Ea se desfășoară cu aproximație între 12 și 24 ani și uneori chiar mai mult, este o perioadă plină de provocări și foarte solicitantă atât pentru adolescenți, cât și pentru adulții de lângă ei.

Fototerapia modernă, adică tehnologia bio-foto-modulară cu ajutorul plasturilor fototerapeutici, are soluții pentru a susține toate aceste transformări astfel încât adolescentul din familie nu doar să supraviețuiască, ci să se dezvolte armonios în această perioadă formatoare.

Activitatea hormonală din această perioadă este într-o creștere accelerată, de aici și falsul mit referitor la hormonii care îi fac pe adolescenți să „o ia razna” sau „să-și piardă mințile”. Această activitate hormonală intensă în adolescență ajută, de fapt, la modificările în dezvoltarea creierului, așa că este important să venim în ajutorul acestui proces, de exemplu, prin utilizarea plasturilor fototerapeutici.

Apar caracteristici și nevoi reale ale adolescenței pe care să le îndeplinim în mod armonios, pentru o existență plină de vitalitate și pentru stimularea dezvoltării cerebrale:

  1. SCÂNTEI EMOȚIONALE: respectarea acelor senzații interioare importante mai intense care ne ajută să dăm sens și vitalitate existenței.
  2. IMPLICARE SOCIALĂ: legăturile pe care le avem cu ceilalți și care ne sprijină călătoria prin viață datorită unor relații pline de sens și satisfacție reciprocă.
  3. NOUTATE: căutarea și crearea unor experiențe noi care ne cuprind în totalitate, stimulându-ne simțurile și emoțiile, gândirea și corpul în feluri noi și provocatoare.
  4. EXPLORARE CREATIVĂ: gândirea conceptuală, raționamentele abstracte și conștiința extinsă care deschid noi perspective asupra lumii.

Modul în care susținem și echilibrăm aceste esențiale schimbări ale creierului în perioada adolescentină va reprezenta și o existență sănătoasă pe tot parcursul vieții, din punct de vedere fizic, dar mai ales din punct de vedere mental și emoțional.

Plasturii Lifewave oferă soluții pentru provocările adolescenților noștri.

Fototerapia cu plasturi echilibrează, asistă și susține organismul uman pentru a-și folosi întregul potențial de regenerare utilizând resursele proprii. Plasturii fototerapeutici conțin un amestec brevetat de cristale organice naturale, oxigen stabilizat, apă purificată și aminoacizi de origine vegetală, partea aderentă fiind formată din polietilenă de uz medical și adeziv hipoalergenic 3M. Ei sunt non transdermici, adică nu eliberează în corp nicio substanță, nu provoacă reacții adverse și nu dau dependență.

Plasturii Lifewave ne oferă o gamă de soluții pe care le putem introduce ușor în rutina zilnică a adolescenților noștri:

Plasturii x39 vin cu un aport de energie și vitalitate în zilele de apatie, claritate mentală, îmbunătățesc somnul, ajută la recuperare după efort fizic.

Plasturii Alavida optimizează parametrii fiziologici ai lobilor frontali, hipotalamusului, glandei tiroide, glandei pineală cât și funcția rinichilor și a pancreasului.

Plasturii Nirvana stimulează producerea de endorfine Beta, îmbunătățesc starea de spirit și ajută la trecerea mai ușoară peste stările emoționale negative care apar des în timpul adolescenței.

Plasturii SP6 Complete acționează la îmbunătățirea funcțiilor rinichilor, splinei, pancreasului, glandelor suprarenale, hipotalamusului, restabilesc echilibrul hormonal.

Plasturii Y-age Glutation susțin sistemul imunitar și protejează organismul împotriva stresului oxidativ, sunt eficienți contra oboselii cronice, detoxifică corpul de metale grele.

Plasturii Y-age Carnosina îmbunătățesc performanțele sportive și recuperarea după efort, inhibă producerea de acid lactic, protejează creierul, contribuie la sănătatea ochilor.

Plasturii  Y-age Aeon reduc stresul fizic și mental permițând relaxarea, echilibrează sistemul nervos, îmbunătățesc puterea de concentrare.

Plasturii Energy Enhancer cresc puterea de concentrare, ajută la reducerea stresului, îmbunătățesc flexibilitatea și echilibrul, cresc energia fizică și mentală mai ales în zilele supraîncărcate cu activități.

Plasturii Silent Nights relaxează creierul, optimizează sistemul nervos autonom, îmbunătățeșc procesul de respirație și consumul de oxigen, creșc durata și calitatea somnului.

Pe lângă acești plasturi este foarte important să le oferiți adolescenților dumneavoastră iubire, dăruire, acceptare, apreciere și nu în ultimul rând, timp de calitate petrecut împreună. De asemenea, găsiți împreună cu adolescenta sau adolescentul din familie timp de relaxare și refacere, timp pe care să-l petreceți în natură, iar pe modelul țărilor nordice, încurajați-i să participe constant la sporturi în aer liber, atât vara, cât și iarna.

Dacă ai găsit în acest articol informații interesante care ar fi bine-venite și prietenilor tăi, te rog distriuie articolul și către ei.

Lasă-ne și un comentariu prin care să împărtășești experiența ta legată de momentele mai intense cu adolescenta sau adolescentul din familia ta. Împreună ne putem susține.

Autor articol:

Georgeta I. – Consilier dezvoltare personală, 0740030886. Citește și alte articole scrise de Georgeta I. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/igeorgeta pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0740030886. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0740030886.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Autoregenerare și întinerire celule stem naturale cu plasturi X39

Autoregenerare și întinerire cu o metodă naturală la îndemână

Articolul următor
Cum sa intineresti si sa ameliorezi ridurile cu plasturii Alavida de la LifeWave

Cum să întinerești și să ameliorezi ridurile și cearcănele

Articole cu subiect similar
Total
0
Share