Mai multă energie pentru zile pline

Începe să trăiești viața cu mai multă energie! Încearcă azi plasturii Energy Enhancer.
Mai multa energie zilnic plasturi energy enhancer

Crezi că este posibil să îți stimulezi sau să îți menții energia zilnică, fără a folosi cofeină în exces sau alte stimulente chimice? Știu că pare de necrezut, dar răspunsul este DA: cu ajutorul plasturilor Energy Enhancer!

Să trăiești fiecare zi, din plin, cu energie. Să uiți de letargie, oboseală cronică sau de senzația de extenuare fizică. Pare o secvență dintr-un film, însă scenariul este cât de poate de real, cu o singură condiție: să folosești plasturii Energy Enhancer ori de câte ori simți nevoia de acel boost de energie care te încarcă pozitiv și care îți oferă libertatea de a-ți transforma pasiunea în performanță sau de a trăi exact așa cum vrei.

Rezultatele studiilor clinice au dovedit că plasturii non-transdermici sporesc energia și rezistența fizică. Cum este posibil? Energy Enhancer este primul tip de plasture dezvoltat vreodată pe baza unei tehnologii care folosește principiile fototerapiei. Fiecare plasture are 13 mm, seamănă cu un mic electrod, însă nu are nevoie de o sursă externă de energie pentru a fi activat, deoarece este stimulat de căldura corporală la contactul cu pielea. După ce este aplicat pe puncte cheie de acupunctură (consultă aici protocolul de aplicare al plasturilor Energy Enhancer), el trimite un semnal prin care celulele sunt activate să își regenereze potențialul și să crească nivelul de energie produsă în ele, iar metabolismul grăsimilor la nivelul mitocondriilor musculare se activează.

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Energy Enhancer

Efectul? Plasturii Energy Enhancer:

 • Îmbunătățesc flexibilitatea
 • Îmbunătățesc echilibrul
 • Cresc puterea musculară
 • Cresc rezistența fizică
 • Cresc puterea de concentrare, ajută la reducerea stresului
 • Cresc producția de energie din grăsimi cu 22%

Energy Enhancer ajută oamenii din întreaga lume să meargă mai departe, să alerge mai repede, să urce mai sus și să trăiască fiecare zi cu un nivel reînnoit de anduranță și vigoare. Ei pot fi folosiți atât pentru a combate oboseala cronică, cât și pentru a susține un efort fizic intens, de exemplu când te antrenezi pentru orice competiție (cross, maraton, dacă mergi la sală, dacă practici sport regulat). Alături de plasturii SP6 Complete (care reduc natural pofta de dulce și de mâncare) și de plasturii Glutation (care detoxifică organismul de metale grele) sunt o alternativă excelentă pentru pierderea în greutate: plasturii Energy Enhancer activează și accelerează metabolismul grăsimilor, cu alte cuvinte îți permit să ai mai multă energie și să pierzi în greutate, în același timp.

Dacă ești o persoană care duce o viață activă, dacă ai multe ore de condus, dacă urci pe munte și știi că ai de făcut un efort intens, dacă participi la o competiție sportivă sau dacă pur și simplu ai momente în care simți că ai mai puțină energie să finalizezi planurile propuse pentru ziua respectivă, atunci plasturii Energy Enhancer sunt pentru tine! Se pot folosi fie la sală/ antrenament, fie la o tură pe munte sau atunci când ai o zi încărcată și îți dorești mai multă vitalitate.

Dacă ești sportiv amator sau sportiv de performanță, cu atât mai mult acești plasturi sunt pentru tine! Pe lângă faptul că sunt testați anti-doping, plasturii sunt o metodă non-invazivă prin care sportivii se pot recupera mai ușor după accidentările de la competiții sportive sau antrenamente sau prin care reușesc să își ridice nivelul de energie, care vine deseori cu obținerea unui avantaj competițional sau chiar cu un loc pe podium. Citește și despre protocolul destinat sportivilor.

Plasturii Energy Enhancer vin în pachet de 30 de bucăți, în perechi: 15 plasturi maro și 15 plasturi albi. Fiecare echipă de plasturi maro-alb se aplică dimineața, pe punctele de acupunctură descrise aici. Îți reamintesc că plasturii sunt:

 • Siguri și eficienți
 • Cu efect puternic
 • Nu conțin cafeină
 • Nu conțin stimulenți
 • Nu conțin medicamente
 • Perfecți pentru oricine are nevoie de mai multă energie în viață!

 

Știai că?

 • Plasturii Energy Enhancer au fost folosiți pentru prima oară de sportivii de performanță din echipa de înot de la Universitatea Standford. La doar trei săptămâni după ce echipa a primit și folosit plasturii, șase dintre cei opt sportivi și-au doborât recordurile personale pe viață. Membrii echipei Stanford au fost apoi văzuți purtând plasturii în timpul probelor de înot, la Olimpiada din 2004.
 • Foarte mulți sportivi din România au început să utilizeze plasturii fototerapeutici. Mihaela Buzărnescu, Ana-Maria Brânză, Alin Firfirică, Sergiu Hanca se numără printre ei. David Beckam și Serena Williams i-au descoperit însă înaintea lor.
Autor articol:

Sorin B.T.  MaiBineAcum.ro, 0729836624. Citește și alte articole scrise de Sorin B.T. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/geanina pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0729836624. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0729836624.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Fara insomnie somn odihnitor cu plasturii fototerapeutici Silent Nights

Suferi de insomnii? Uită de ele cu plasturii fototerapeutici Silent Nights!

Articolul următor
Performanta sportiva cu plasturi fototerapeutici

Protocol pentru rezistență fizică mai mare și recuperare mai rapidă pentru sportivi

Articole cu subiect similar
Total
0
Share