Cum să recâștigi și să menții starea de sănătate

Acum, mulțumită evoluției tehnologiei, poți avea grijă de sănătatea ta cu ajutorul plasturilor fototerapeutici non-transdermici. Aceștia folosesc o tehnologie patentată în medicină – terapia cu lumină pentru autoechilibrarea organismului din interior.
Barbat care spune despre sănătate „că-i mai bună decât toate”

Se spune despre sănătate „că-i mai bună decât toate”. „Să ai parte de sănătate”, este cu siguranță, cea mai populară și mai frecventă urare la români, dar și cea mai bine primită. În aceași tonalitate, un alt proverb românesc spune că după„ Cum îți așterni, așa vei dormi”.

De fiecare dată, înțelepciunea populară ne aduce o perspectivă mult mai profundă decât ne-am aștepta. În acest context, înțelegem că cea mai bună asigurare de sănătate constă în acel cumul de acțiuni specifice pe care le facem de-a lungul vieții pentru a menține starea de sănătate a organismului la un nivel cât mai bun.

“Cred că cel mai frumos dar pe care poți să îl oferi familiei tale și lumii este să fii sănătos.”

Joyce Meyer

Ce poți să faci pentru a a-ți recâștiga starea de sănătate sau pentru a te simți foarte bine?

Știm foarte bine că timpul este ireversibil, că stresul, fie el pozitiv sau negativ, este cumulativ. Mediul înconjurător, aerul pe care îl respirăm, metalele, ce mâncâm și cât mâncâm, chiar și locuințele își pun amprenta asupra stării de sănătate. Imaginează-ți un cerc bolnăvicios care are toate razele îndreptate către tine. Pare o strânsoare din care greu poți să ieși.

Dar lucrurile nu stau chiar atât de dramatic. Și da, există probleme și există soluții. Pe lângă un stil de viață echilibrat, pe lângă mișcare, cumpătare la mâncare și hidratare, pe lângă controale regulate la medic, pe lângă echilibru emoțional și viață trăită în spiritualitate, poți face ceva în plus pentru o sănătate la superlativ.

Acum, mulțumită evoluției tehnologiei, poți avea grijă de sănătatea ta cu ajutorul plasturilor fototerapeutici non-transdermici. Aceștia folosesc o tehnologie patentată în medicină – terapia cu lumină – pentru a stimula organismul să se autoregleze din interior.

Cum funcționează acești plasturi fototerapeutici?

Fiecare dintre noi îi poate aplica pe piele, pe anumite puncte corespondente din acupunctura tradițională chineză. La contactul cu pielea, ei sunt activați de căldura corporală și transmit corpului un semnal prin care celulele sunt stimulate să se regenereze și să crească nivelul producerii de energie.

Câte tipuri de plasturi există?

Sunt 12 tipuri de plasturi, care au fost testați și aprobați pentru utilizare în mai mult de 100 de țări. Iată, pe scurt, cum te pot ajuta să îți menții sănătatea.

 1. Plasturii X39 – sunt cei mai complecși, fiind singurii plasturi din lume care susțin activarea celulelor stem din organism. Citește despre plasturii X39 aici.
 2. Plasturii Alavida ar trebui incluși în ritualurile de frumusețe deoarece sunt plasturii pro – tinerețe: reduc ridurile, uniformizează aspectul tenului, refac fermitatea pielii. Citește despre plasturii Alavida aici.
 3. Plasturii Nirvana – sunt stimulentul natural al endorfinelor beta, acei soldățeii care lucrează pentru ca fiecare să se bucure de o stare de spirit excelentă. Citește despre plasturii Nirvana aici.
 4. Plasturii SP6 Completete ajută să controlezi senzația de foame deoarece se aplică pe punctele de acupunctură responsabile pentru controlul apetitului. Au rol și în reglarea echilibrului hormonal. Citește despre plasturii SP6 aici.
 5. Plasturii Silent Nights sunt somniferul perfect. S-a demonstrat clinic că aceștia îmbunătățesc durata de somn cu 66%. Citește despre plasturii Silent Nights aici.
 6. Plasturii Y-Age Gluthatione – sunt aliatul care susține și reface sistemul imunitar, care ne protejează organismului împotriva stresului oxidativ. Citește despre plasturii Glutation aici.
 7. Plasturii Y-age Carnosine – activează organismul și îl provoacă să producă carnosină – antioxidantul cu rol cheie în menținerea funcțiilor cerebrale normale și în încetinirea proceselor de îmbâtranire celulară. Citește despre plasturii Carnosină aici.
 8. Plasturii Y-age Aeon – sunt plasturii anti-stres. Pe lângă rolul crucial în echilbrarea sistemului nervos, aceștia au și un puternic rol anti-inflamator. Citește despre plasturii Aeon aici.
 9. Plasturii Energy Enhancersunt destinați în mod special sportivilor de perfomanță și coler amatori, deoarece au efect rapid în caz de accindentări sau în cazul unui efort fizic prelungit; Citește despre plasturii Energy Enhancer aici.
 10. Plasturii IceWave ameliorează durerea, fie ea bruscă sau veche, acută sau cronică, iar efectele unei stări de bine apar în aproximativ 15 minute de la aplicare. Citește despre plasturii IceWave aici.
 11. Plasturii AcuLife sunt destinați prietenilor noștri necuvântători, în caz de durere sau de inflamație. Citește despre plasturii AcuLife aici.
 12. Plasturii X49 disponibili din noiembrie 2021 – ajută la rezistență și refacere după efort, susțin mișcarea ajutând la a avea mai puțină grăsime și mai multă masă musculară, susțin sănătatea cardiovasculară generală și recuperarea accelerată. Citește despre plasturii X49 aici.

Cine poate să utilizeze plasturii fototerapeutici?

Toate persoanele, cu excepția copiilor sau femeilor gravide sau care alăptează. În alăptare, singurii plasturi care se pot folosi sunt plasturii IceWave pentru ameliorarea durerii, deoarece nu au efect pronunțat de detoxifiere așa cum au toți ceilalți plasturi fototerapeutici. În rest, persoanele de diverse vârste, cu sau fără diverse afecțiuni sau dureri pot utiliza plasturii.

Sportivii de performanță au șansa de a se recupera mai repede după diverse accidentări sau pentru a-și depăși propriile performanțe. Plasturii vin în ajutorul celor care vor să doarmă mai bine, să trăiască zi de zi fără durere, să scape de diverse inflamații, să crească nivelul de antioxidanți din corp, să arate mai bine și mai tineri sau cei care vor să scape de stresul cotidian, fără medicamente sau alte vitamine.

Autor articol:

Dorel A. – Promotor viață sănătoasă, 0720661037. Citește și alte articole scrise de Dorel A. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/argisprod pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0720661037. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0720661037.

Articole recente:

Glutathionul poate crește performanța sportivă atunci când este utilizat înainte de antrenament

9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

Principalele direcții de acțiune ale glutathionului sunt legate de îmbunătățirea comunicării dintre celule, stabilizarea și reducerea oxidării în celule, combaterea daunelor radicalilor liberi, susținerea funcției proteinelor și eliminarea reziduurilor celulare. Descoperă în acest articol informații utile pentru starea ta de sănătate.
Citește mai mult »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Dieta usoara slabit natural si usor cu femeie pe cantar

Cum slăbești natural, fără efort?

Articolul următor
Autoregenerare și întinerire celule stem naturale cu plasturi X39

Autoregenerare și întinerire cu o metodă naturală la îndemână

Articole cu subiect similar
Total
0
Share