Cum să ameliorezi stările negative și stresul în pandemie

Imaginează-ți că ai putea să elemini stresul cu propriile arme ale organismului și că poți să activezi în corpul tău endorfinele beta, responsabile pentru generarea stării de euforie. Surprinzător, este posibil cu ajutorul plasturilor fototerapeutici.
Stres si depresie in pandemie mai ales pentru femei

Nu este nevoie de studii și cercetări care să demonstreze științific că pandemia, această nouă realitate, ne afectează nu doar sănătatea fizică, ci și cea psihică. Eram stresați și înainte, dar în acest context pandemic plin de stimuli preponderent negativi, teama de necunoscut legată de ce va mai urma, ne face mai triști, mai supărați, mai anxioși, mai depresivi.

O recunoaștem sau nu, este mai dificil acum, pentru fiecare dintre noi, să își păstreze o stare bună de sănătate fizică și psihică. 

“A scăpa de stres este cheia pentru a-ți salva sănătatea.”

Jack Brady

Nu este imposibil, mai ales că există și metode non-invazive prin care fiecare poate atinge un echilibru emoțional, fără a presupune deplasarea la un cabinet medical: plasturii fototerapeutici Lifewave.

Stres, anxietate, depresie

Limitele dintre stres, anxietate si depresie sunt fine, mai ales că acestea se susțin reciproc. Stresul este ca o fabrică de emoții negative pentru anxietate și depresie. Anxietatea este răspunsul natural al corpului tău la stres, care se concretizează în sentimentul de frică sau teamă de viitor. Depresia este efectul: o tulburare a dispoziției recunoscută prin tristețe persistentă și o pierdere a interesului față de tot ce îți provoca bucurie înainte, care te ține mai mult de două săptămâni. Ești depresiv dacă îți lipsește energia, nu poți dormi bine, nu te poți concentra, nu poți lua decizii, ești permanent neliniștit, te simți fără valoare, fără sens, ai sentimente de vinovăție sau nu mai speri la nimic – iar într-o astfel de situație cea mai bună alternativă este ajutorul din partea unui medic specialist.

Cum luptă plasturii fototerapeutici împotriva depresiei?

Din interiorul corpului tău. Imaginează-ți că ai putea să elemini stresul cu propriile arme ale organismului și că poți să activezi în corpul tău endorfinele beta, responsabile pentru generarea stării de euforie. Surprinzător, este posibil cu ajutorul plasturilor fototerapeutici Aeon, respectiv Nirvana. Citește în continuare despre protocolul de aplicare a plasturilor Aeon, respectiv despre protocolul de aplicare a plasturilor Nirvana.

Plasturii nu conțin substanțe chimice și sunt non-transdermici, adică nu trece nimic în fluxul sangvin, nu dăunează corpului pentru că nu conțin substanțe chimice. Nu creează dependență și nu au efecte negative. Din contră, studiile științifice asupra lor întăresc efectele benefice pe care aceștia le au asupra organismului uman.

Ce poți să faci pentru a combate stresul și anxietatea?

Introdu plasturii fototerapeutici în rutina ta pentru sănătate, zi de zi. Plasturii sunt o alternativă complementară prin care stimulezi și ajuți oragnismul să lupte cu stresul și depresia, din interior.

Pe lângă introducerea plasturilor, pentru o stare prelungită de bine este important să elimini din viața ta factorii generatori de stres și să pui accent pe acele activități care reduc stresul, care te fac să te simți bine pe termen scurt, mediu și lung:

  1. Alege o alimentație echilibrată. O minte sănătoasă are nevoie de alimente cu risc scăzut de depresie: fructe, legume, cereale integrale, pește, ulei de pește, carne de curcan și carne de pui, alimentele bogate în probiotice, quinoa, turmeric, nuci și semnițe, ceaiul verde, ciocolata neagră. Evită zahărul și alimentele procesate;
  2. Evită consumul de alcool, deoarece acesta potențează sau chiar declanșează depresia;
  3. Fă cât mai mult sport – legătura din activitatea sportivă și endorfine este bine-cunoscută; sportul este cea mai benefică și la îndemână formă de stimulare, activare și declașare a stării de bine;
  4. Odihnește-te cât poți de bine. Deși lipsa somnului nu declașeză depresia, o poate potența. Pe lângă aceasta, știi și tu că nu ești eficient, prolific și productiv după o noapte nedormită.

Fă mereu alegeri inspirate, care îți fac bine nu doar pe moment, ci pe termen lung, iar una dintre alegerile potrivite sunt plasturii fototerapeutici.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii IceWave pentru ameliorarea durerii

Ameliorarea durerii cu o metodă naturală și fără efecte secundare

Articolul următor
Dieta usoara slabit natural si usor cu femeie pe cantar

Cum slăbești natural, fără efort?

Articole cu subiect similar
Total
0
Share