Fără inflamații și dureri articulare

Trebuie să privim inflamația ca pe o alarmă sau ca pe un avertisment pe care ni-l trimite corpul, care ne semnalizează o posibilă îmbolnăvire și să găsim și soluții mai blânde complementare tratamentelor clasice pe care le urmăm.
Fără inflamații și dureri articulare cu plasturii aeon femeie la birou

Durere, umflătură, febră, senzație de căldură la locul respectiv sunt printre cele mai comune forme de manifestare a inflamației. În latină, inflammatio, înseamnă „a lua foc” și este exact ceea ce simți în momentul în care te rănești accidental sau cu un obiect. Organismul reacționează la apariția unei infecții, răni, celule bolnave. Se inflamează, se pune în stare de alertă, pentru a îndepărta cauza. În acest caz, sistemul imunitar eliberează proteine și anticorpi și, în același timp, un flux mai mare de sânge în zona afectată, care astfel „ia foc”.

În cazul unei inflamații acute, corpul „rezolvă” problema zonei înflamate în câteva ore, dar în situația inflamației cronice (numită și inflamație pe termen lung), procesul acesta poate să dureze mai multe zile și poate afecta, în timp, țesuturile adiacente și organele cele mai apropiate.

Organismul uman este un laborator chimic excepțional, deoarece răspunsul inflamatoriu demonstrează un răspuns biologic complex la atacul unor stimuli dăunători, cauzatori de boli, inițiind, în același timp, și procesul de vindecare. De aceea, trebuie să privim inflamația ca pe o alarmă sau ca pe un avertisment pe care ni-l trimite corpul, care ne semnalizează o posibilă îmbolnăvire.

Știu că e mai ușor să dai cu “alifie” pe zona afectată de o lovitură sau în cazul durerilor articulare sau al celor musculare. Însă toate aceste unguente, alifii, creme sau medicamente ameliorează durerile pe moment, dar nu abordează cauza problemelor, ci tratează simptomele. Imaginează-ți cum ar fi ca în momentul în care organismul tău intră în alertă și se inflamează, să îl ajuți să combată cauza și nu efectul? Deși sună incredibil, este posibil  – cu ajutorul plasturilor fototerapeutici Aeon.

Cea mai bună variantă prin care să te convingi este să îi încerci pe pielea ta. Sunt multe studii clinice care au studiat acești plasturi atât individual, cât și utilizați în combinație cu alți plasturi fototerapeutici.

Studiile au demonstrat că Aeon scade proteinele C reactive, care cresc ca răspuns la inflamație. Proteina C reactivă este produsă de ficat și este un indicator sensibil al inflamației generale și al leziunilor tisulare prezente în organism. Nivelul ei poate crește chiar și de 100 de ori mai mult, atunci cand în organism sunt prezente infecții bacteriene, inflamații sau traumatisme severe. Analiza proteinei C reactive este recomandată pentru monitorizarea progresului afecțiunilor inflamatorii cronice.

Plasturii Aeon reduc și calmează durerea și inflamația în mod natural, reduc stresul fizic și mental din corp și îmbunătățesc puterea de concentrare. Rezultatele măsurătorilor medicale în infraroșu, în cazul unui studiu realizat pe un grup de 24 oameni cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani (15 femei și 9 bărbați), au demonstrat că a existat o reechilibrare a sistemului autonom și o scădere consistentă a durerii după aplicarea plasturelui.

Subiecții au purtat plasturii Aeon timp de 5 zile, pe punctele de acupunctură:

  1.  CV 6
  2.  CV 8.

Alți utilizatori ai plasturilor Aeon au raportat și alte efecte benefice:

  • îmbunătățirea performanței sportive
  • îmbunătățirea calității pielii
  • ridicarea nivelului de energie
  • îmbunătățirea somnului: a calității și longevității acestuia

Având în vedere că plasturii nu conțin substanțe chimice și nu au efece nocive, ai putea să-i încerci și tu. Ce spui?

Notă: Aceste recomandări nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie luate ca atare; nu sunt destinate să fie utilizate ca diagnostic sau tratament medical. Solicită întotdeauna sfatul unui medic la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizica și mentală.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Glutathionul poate crește performanța sportivă atunci când este utilizat înainte de antrenament

9 Direcții principale de acțiune a glutathionului

Principalele direcții de acțiune ale glutathionului sunt legate de îmbunătățirea comunicării dintre celule, stabilizarea și reducerea oxidării în celule, combaterea daunelor radicalilor liberi, susținerea funcției proteinelor și eliminarea reziduurilor celulare. Descoperă în acest articol informații utile pentru starea ta de sănătate.
Citește mai mult »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii Icewave sunt o altervativă de ameliorare a durerii

Protocol pentru ameliorarea durerilor de genunchi cu ajutorul plasturilor IceWave

Articolul următor
Ameliorarea durerilor generalizate cu plasturii IceWave

Protocol pentru eliberarea durerii nespecifice din tot corpul cu ajutorul plasturilor IceWave

Articole cu subiect similar
Total
0
Share