Ameliorarea durerii cu o metodă naturală și fără efecte secundare

Plasturii IceWave sunt o altervativă de ameliorare a durerii care nu implică introducerea unor substanțe chimice în organism.
Plasturii IceWave pentru ameliorarea durerii

Durerea. Nimic nu e mai supărător decât să trăiești cu ea. Durerea este o experiență subiectivă și personală, iar cei mai mulți dintre noi știu, din păcate, ce preț poate avea: lipsă de chef, de viață și de muncă, lipsa somnului, productivitate redusă în general. Din momentul în care apare și declanșează asupra organismului o schimbare de stare, de la bine la rău, nu vrei decât să scapi de ea. Cum o poți, deci, ameliora?

Tehnologia a evoluat, iar acum există și metode non-invazive, fără efecte secundare nocive, testate și aprobate, dar care nu presupun ingerarea de pilule, folosirea unguentelor sau alifiilor. Da, ai auzit bine. Este vorba despre plasturii terapeutici IceWave®.

Fie că e durere de cap, de spate, de rinichi, durere în piept, durere de măsea, de dinți, de stomac – poți să o ameliorezi cu un plasture. Un plasture mai special, complet natural, un plasture minune: dă rezultate rapide, ameliorarea durerii se face pe cale naturală, are eficiență mare atât în cazul durerilor acute și cronice, cât și în cazul rănilor vechi sau mai noi.

Plasturii IceWave sunt o altervativă de ameliorare a durerii care nu implică introducerea unor substanțe chimice în organism. Ei nu fac nimic altceva decât să stimuleze câmpul bio electric natural al corpului, pentru a îmbunătății anumite reacții biologice specifice care au loc deja, în mod natural, în interiorul nostru. Cu alte cuvinte, ei stimulează organismul astfel încât să acționeze împotriva durerii din interior. Stimularea corpului cu câmpuri electrice sau magnetice este o practică bine cunoscută și acceptată în medicină.

Mai bine, din interior spre exterior

Poate că publicitatea ți-a întărit ideea că de fiecare dată când te doare ceva, este necesar să iei un medicament. Poate te-ai obișnuit să privești durerea ca pe ceva rău, însă dacă stai mai bine să te gândești, durerea este un prim semnal al organismului tău care te atenționează că ceva e în neregulă, care îți trimite o alertă. Corpul tău trimite informații către creier, pentru ca acesta, în mod instinctiv, să poată lua măsurile potrivite. Deoarece funcționează ca o alarmă, durerea semnalizează riscul de pierdere a integrităţii psihofizice: pentru a o menține sau a o restabili. Multe boli pot fi identificate tocmai pentru că putem localiza durerea și intensitatea acesteia.

Dacă durerea este un semnal de alarmă din interior al organismului nostru, atunci nu ți se pare normal ca și modul de ameliorare a durerii să vină tot din interior?

Acesta este și principiul prin care funcționează plasturii IceWave, deoarece stimulează organismul să se refacă din interior. Când sunt plasați pe piele, ei transmit lungimi de undă specifice de lumină, pentru a optimiza anumite funcții biologice, cum ar fi controlul durerii. Plasturii au proprietăți fotonice și electrice. Ei conțin un amestec de cristale organice naturale, care absorb căldura corporală (frecvențele infraroșu) și emit, înapoi în corp, semnale infraroșii. Ei funcționează prin energia corpului tău, iar recent,  au fost aprobați ca dispozitiv medical benefic pentru reducerea durerii în Uniunea Europeană.

Plasturii IceWave dau rezultate

Faptul că Icewave dă rezultate este demonstrat de numeroase studii realizate de-a lungul timpului, iar concluzia este una singură: nu există efecte adverse, iar efecte pozitive sunt fie locale, la locul dureros, cât și generale, pe întreg corpul. Un exemplu relevant este studiul IceWave® cu infraroșu efectuat pe 29 august 2006 care a arătat, în cazul subiecților, efecte de ameliorare a durerii, modificări ale articulațiilor rigide, îmbunătățirea energiei și îmbunătățirea amplitudinii mișcărilor. Mai mult, subiecții au relatat că reducerea temperaturii și a inflamației au fost vizibile în 5-20 de minute de la aplicare.

Alte studii relevă eficacitatea plasturilor IceWave® asupra durerilor cronice de spate, la subiecții cu durere, inflamație, contractură și tensiune musculară. S-au observat îmbunătățiri ale mișcării și un efect aproape imediat la subiecții cu dureri de gât (cervicale), dureri de spate (lombare), dureri de umăr, dureri de genunchi, dureri de picior, dureri de degete și dureri oculare.

Ești gata să testezi efectele pe pielea ta?

Autor articol:

Sorin B.T.  MaiBineAcum.ro, 0729836624. Citește și alte articole scrise de Sorin B.T. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/geanina pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0729836624. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0729836624.

Citește articole despre ameliorarea durerii:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Alimente bogate in cupru pentru stimularea celulelor stem si peptida GHK-CU - masa in familie

Alimente bogate în cupru pentru a crește nivelul peptidei GHK-Cu cu rol în stimularea celulelor stem

Articolul următor
Stres si depresie in pandemie mai ales pentru femei

Cum să ameliorezi stările negative și stresul în pandemie

Articole cu subiect similar
Total
0
Share