Cum slăbești natural, fără efort?

Cum să slăbești fără efort? Schimbă-ți stilul de viață, acordă atenție alimentației nutritive și potrivite ție, hidratează-te corespunzător, fă mișcare, odihnește-te cât mai bine și… introdu plasturii SP6 Complete în viața ta pentru rezultate rapide și de durată.
Dieta usoara slabit natural si usor cu femeie pe cantar

Trebuie să slăbesc. Trebuie să ajung la XX kg. Trebuie să țin cură de slăbire. Trebuie să îmi controlez pofta de dulce. Trebuie să fac mișcare. Trebuie să ajung la greutatea ideală.

Dacă acest „trebuie” îți sună cunoscut și de când te știi duci o luptă permanentă cu kilogramele, atunci acest articol este pentru tine. Dar nu voi vorbi aici despre formule magice, calorii sau indice de masă corporală, nici despre greutatea ideală la bărbați sau la femei, calculator sau teste care determină greutatea ideală în funcție de înălțime. Azi vei afla despre cum poți să pierzi în greutate eficient folosind plasturii terapeutici SP6 Complete.

Slăbitul este o provocare continuă, dar știi și tu că nu există diete minune sau că o dietă foarte drastică (care reprezintă o amenințare pentru organismul uman) are, de cele mai multe ori, efectul invers după ce se încheie. Pe de altă parte, doar exercițiile fizice până la epuizare nu te vor ajuta să slăbești, dacă nu sunt susținute de o alimentație adecvată. Din nou, este necesar să existe un echilibru în toate.

“Pierderea in greutate nu începe în sala de sport, cu o ganteră în mână; începe în minte, prin luarea unei decizii.”

Toni Sorensen

Atunci, cum să slăbești?

Schimbă-ți stilul de viață, acordă atenție alimentației nutritive și potrivite ție, hidratează-te corespunzător, odihnește-te cât mai bine și introdu plasturii SP6 Complete în viața ta.

Cum adică, pot să slăbesc cu niște plasturi?

Da. SP6 Complete, este un plasture care stimulează și echilibrează funcția hipotalamusului, unde se află centrul poftei de mâncare și al setei. El controlează deci senzația de foame, echilibrează apetitul și reduce pofta de dulce în mod natural. Cu alte cuvinte, acești plasturi acționează asupra cauzei, nu asupra efectului.

Plasturele SP6 Complete se aplică și stimulează punctele de pe corp care au fost folosite de mii de ani pentru a echilibra și controla apetitul. Astfel, senzația de foame și poftele de mâncare scad în mod natural. Fără medicamente, fără ceaiuri pentru slăbit sau operații de micșorare a stomacului. Slăbești ușor, fără să faci eforturi supraomenești, fără să te înfometezi, fără să te suprasoliciți în urma unui efort fizic.

Cel mai simplu ritual de slăbire cu plasturii SP6 Complete începe cu aplicarea plasturelui pe diferite puncte de acupunctură din medicina tradițională chineză. Aplică-l dimineața pentru 24 de ore, timp de 5 zile pe săptămână, cu 2 zile pauză. Poți folosi împreună cu SP6 Complete și plasturele de Glutation într-un protocol special destinat pierderii în greutate.

În cazul femeilor, plasturii SP6 Complete au și mai multe efecte benefice deoarece susțin organismul în restabilirea echilibrului hormonal și reduc simptomele menopauzei.

SP6 Complete face însă mai mult decât atât. Un singur plasture SP6 Complete, aplicat pentru 12 ore pe zi, timp de o săptămână îmbunătățește starea funcțională fiziologică la nivel celular a diferitelor organe*:

  • îmbunătățește statusul fiziologic al ficatului, pancreasului, rinichilor în medie cu 97%,
  • Îmbunătățește starea funcțională a tiroidei, intestinelor și hipotalamusului în medie cu 87%
  • Îmbunătățește starea glandelor suprarenale în medie cu 75%.

Cu alte cuvinte, toate organele, cu excepția glandei pituitare, au o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale fiziologice la nivel celular, comparativ cu valoarea inițială, în medie cu peste 89%.

Pentru că ai înțeles că plasturii fototerapeutici SP6 Complete sunt o alternativă naturală pentru slăbit, cu efecte benefice extinse și asupra organelor, fără contraindicații și fără efecte negative, nu îți mai rămâne decât să îi testezi. Și nu uita, greutatea ideală nu este un număr într-un tabel, ci este greutatea în care te simți cel mai bine în pielea ta. Vezi în detaliu modul în care se pot aplica plasturii SP6 complete în protocolul pentru slăbire.

* studiul Stimularea ușoară a punctului punctului de acupunctură ST 36 (stomach 36) prin plasturele organic SP6″. Autori Nazeran H, Blake-Greenberg S, Haltiwanger. Raportul de studiu nr. 1: E, publicat în International Journal of Genuine Traditional Medicine (Vol. 2, Nr. 1, Feb 2012).

Autor articol:

Elena M. – Expert Metafizică Chineză – știința care stă la baza medicinii chineze, inclusiv a acupuncturii tradiționale – la RevealMeAcademy.com, 0748835074. Citește și alte articole scrise de Elena M. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/elenamilescu pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0748835074. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0748835074.

Articole recente:

Plasturi Aeon si Nirvana pentru stare de bine si bucurie

Activează-ți bucuria de a trăi

Când apeși BUTONUL FERICIRE cu un plasture Nirvana, organismul tău primește un stimul prin care începe să producă natural endorfine beta. Când apeși BUTONUL ANTI-STRES cu un plasture Aeon, organismul tău primește un RESET la starea de bine de dinainte.
Citește mai mult »
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Stres si depresie in pandemie mai ales pentru femei

Cum să ameliorezi stările negative și stresul în pandemie

Articolul următor
Barbat care spune despre sănătate „că-i mai bună decât toate”

Cum să recâștigi și să menții starea de sănătate

Total
0
Share