Autoregenerare și întinerire cu o metodă naturală la îndemână

Elixirul nemuririi și al tinereții pentru antici, autoregenerare și întinerire pentru femeia epocii moderne. Oamenii de știință ne vorbesc despre celule stem. Noi vorbim despre plasturele fototerapeutic X 39 – primul plasture din lume care are capacitatea de a activa celulele stem.
Autoregenerare și întinerire celule stem naturale cu plasturi X39

Cheltuim sume generoase pe tratamente de întinerire: fie că sunt tratamente pentru întinerire a organismului sau a tenului, a pielii gâtului sau a feței. De ce? Pentru că tinerețea veșnică și frumusețea cu care este deseori asociată, a fost dintotdeauna la modă.

“Aceia care păstrează capacitatea de a aduna frumuseţea nu vor îmbătrâni niciodată.”

Franz Kafka

Elixirul nemuririi și al tinereții pentru antici, fântâna tinereții veșnice pentru conchistadori, autoregenerare și întinerire pentru femeia epocii moderne. Oamenii de știință ne vorbesc despre celule stem. Noi vorbim despre plasturele fototerapeutic X 39 – primul plasture din lume care are capacitatea de a activa celulele stem, fiind rezultatul a 20 de ani de dezvoltare și studii clinice extinse.

Ce sunt și ce rol au celulele stem?

Cam toată lumea a auzit de prețioasele celule stem, dar și de controversele din jurul acestora. De ce atâta vâlvă?

  • pentru că sunt celulele primare din organism, în baza cărora se formează și regenerează celelalte celule (celula nervoasă, musculară, osoasă etc),
  • pentru că acestea au capacitatea de a se dezvolta în oricare din cele 220 de tipuri de celule prezente în organism, iar restul celulelor din corpul nostru se pot replica, prin diviziune, doar în celule identice
  • pentru că au capacitatea de a se auto-genera și astfel ne reînnoiesc permanent sângele, maduva oaselor și sistemul imunitar.

 

Descoperirea celulelor stem a deschis noi porți în cercetare și medicină și face ca ideea regenerării celulare să nu rămână o fantasmă sau o poveste frumoasă. Însă, singura problemă legată de terapia cu celule stem nu este doar costul mare al acesteia, cât siguranța (diziviune celulalară necontrolată) și legalitatea (multe țări nu au aprobat-o).

 

Este cunoscut faptul că organismul nostru, pe măsură ce îmbătrânește, pierde din capacitatea de a produce noi celule stem. După vârsta de 60 de ani, producția de celule stem intră într-un ritm mult mai lent, pentru ca în jurul vârstei de 70 de ani activitatea aceasta să fie foarte redusă. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Că organismul își diminuează din ce în ce mai mult capacitatea de a se autovindeca.

Modalități moderne de activare a celulelor stem

Dar, dacă ți-aș spune că acum este posibil să stimulezi propriul corp să producă aceste celule? Cum îți sună posibilitatea ca tu să poți stimula celulele stem „să lucreze” din timp, astfel încât tu să încetinești natural procesul de îmbătrânire al corpului fizic. De îmbătrânit, îmbătrânim cu toții, dar dacă putem controla ritmul în care o facem, putem să înaintăm în vârstă frumos și sănătos.

În acest context, regenerarea celulară se referă exact la acțiunile pe care le putem iniția de la jumătatea vieții pentru a stimula acest proces natural. Vorbim despre plasturii fototerapeutici X39, care sunt un mod total non-invaziv, sigur și economic de a revitaliza celulele stem.

Acești plasturi se aplică pe punctele de acupunctură, iar componentele naturale ale acestora activează în organism peptida GHK-Cu.

  • Această peptidă prezentă în organismul nostru scade, de asemenea, cu vârsta. Ea are rol esențial în stimularea creșterii vaselor de sânge și a nervilor, a remodelării țesuturilor, crește sinteza de colagen și activează natural celulele stem. De aceea, nu e de mirare că o vei găsi prezentă în multe creme și serumuri anti-rid. Această peptidă minunată a fost studiată îndelung, ea fiiind „responsabilă” pentru acțiuni de protecție a celulelor: pentru acțiuni anti-anxietate, anti-inflamatorii, anti-durere, anti-cancer, pentru protecție pulmonară, pentru suprimarea moleculelor care sunt considerate responsabile pentru accelerarea bolilor îmbătrânirii, pentru repararea ADN-ului. Citește mai multe informații aici.

Alege să beneficiezi de pe acum de rezultatele științei regenerative cu acești plasturi! Ai și avantajul că îl poți folosi oricând și oriunde din confortul casei tale.

Citește despre protocolul de aplicare a plasturilor X39.

Pentru rezultate excelente atunci când folosești plasturii X39, asigură-ți și un aport optim de cupru prin alimentație (sau suplimente dacă ai un istoric cu lipsă de cupru). Găsești aici lista alimentelor bogate în cupru pe care să le incluzi în alimentația zilnică.

De asemenea, hidratează-te pe parcursul întregii zile și nu aștepta să ți se facă tare sete înainte de a bea apă.

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Atunci când faci achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Articole recente:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Barbat care spune despre sănătate „că-i mai bună decât toate”

Cum să recâștigi și să menții starea de sănătate

Articolul următor
Plasturii fototerapeutici Lifewave in sprijinul adolescentilor

Plasturii fototerapeutici pentru o adolescență mai ușoară

Articole cu subiect similar
Total
0
Share