Cum să întinerești și să ameliorezi ridurile și cearcănele

Acum poți să combați simptomele îmbătrânirii dând o mână de ajutor organismului tău. Prin efectele benefice obținute prin stimularea glandei pineale, plasturele Alavida devine al doilea cel mai puternic plasture după X39.
Cum sa intineresti si sa ameliorezi ridurile cu plasturii Alavida de la LifeWave

Ai încercat și tu tratamente pentru riduri și cearcăne?

Ai testat remedii naturiste pentru ameliorarea lor? Ai apelat la produse performante, creme, fillere și serumuri cu acid hialuronic sau alte de ingrediente speciale și nici acestea nu au avut efect de durată?

Este normal să fii dezamagită, dar efectul de întinerire sau de estompare a ridurilor și cearcănelor nu va fi de durată atât timp cât tratezi doar efectele.

Ce poți face? Începe să folosești plasturii fototerapeutici Alavida și X39!

Moștenirea genetică, înaintarea în vârstă, micile schimbări ale stilului tău de viață (mai multă odihnă, mai puține vicii, mai multă mișcare, vitamine și minerale) te pot ajuta  – dar, nici acestea sunt sunt suficiente  pentru că natura umană își urmează cursul firesc – îmbătrânește.

Plasturii fototerapeutici Alavida reduc stresul oxidativ, cresc antioxidanții, stimulează lobii frontali și activează în mod natural glanda pineală.  Folosiți singuri, dar mai ales în combinație cu plasturii X39, au efecte revoluționare anti-aging tocmai datorită faptului că susțin și ajută corpul din interior spre exterior.

Acești plasturi sunt pentru tine dacă:

 • Tenul tău are un aspect obosit și vrei o îmbunătățire a fermității, o vitalizare
 • Ai ten sensibil sau problematic, cauzat de acnee, eczeme și vrei să scapi de aceste probleme
 • Te deranjează ridurile specifice vârstei când te privești în oglindă
 • Îți dorești să faci să dispară cât mai mult petele de pe față
 • Vrei să uniformizezi aspectul tenului, vrei luminozitate
 • Vrei să arăți, în general, mai tânără și să ai o expresie mai tonică
 • Vrei să te simți bine în pielea ta

Cum reușesc plasturii să aibă cel mai puternic efect anti-aging și anti-rid?

Începe prin a-i aplica pe pielea curată și uscată timp de o lună de zile, 5 zile pe săptămână, cu 2 zile pauză, pe punctele sugerate în prospectul de utilizare. Aplică un plasture X39 pe timpul zilei, pentru 12 ore, iar unul Alavida seara/ noaptea, pentru alte 12 ore (de exemplu, X39 de la 8 dimineața la 8 seara, iar Alavida de la 8 seara la 8).

Puncte acupunctura Lifewave folosire plasturi Alavida si plasturi X39

Plasturii fototerapeutici sunt creați după o tehnologie de ultimă generație bio-foto-moleculară și se activează la contactul cu pielea, cu energia infraroșie emisă de corp. Astfel, încep să emită semnale prin care diferite celulele/ peptide/ antioxidanți sunt stimulate, activate să se regenereze, în funcție de fiecare tip de plasture în parte. În cazul plasturilor Alavida, aceștia au rolul de a stimula creșterea peptidelor de epitalamină, iar în cazul plasturilor X39, a peptidei de GHK-Cu.

Mai exact, ce sunt aceste peptide?

Peptida GHK-Cu este resposnabilă pentru activarea producției de celule stem din organism. GHK-Cu resetează 4000 de gene la stare­­ mai tânără, ajută la repararea colagenului în toate țesuturile, activează producția de celule stem. Am vorbit mai detaliat despre această peptidă și despre beneficiile ei în acest articol.

Epitalamina este peptida longevității. Este produsă în mod natural de glanda pineală din creier. Versiunea sa sintetică, Epithalon (cunoscut și ca Epitalon sau Epithalone) a fost descoperită de omul de știință rus, profesorul Vladimir Khavinson, care a studiat acest compus timp de 35 de ani, în diverse studii clinice pe animale și oameni. Toate studiile au arătat că epitalonul crește producția naturală de telomerază, o enzimă naturală care ajută celulele să reproducă telomeri, care sunt părțile protectoare ale ADN-ului nostru. Acest lucru permite replicarea ADN-ului nostru, astfel încât organismul să poată crește celule noi și să le întinerească pe cele vechi. Cât timp suntem tineri, producem o cantitate relativ mare de telomerază și telomeri mai lungi. (Cu cât firele de telomere sunt mai lungi, cu atât oferă o sănătate mai bună a celulelor și asigură o reproducere mai bună a acestora). Pe măsură ce îmbătrânim, producția de telomerază scade și, în consecință, replicarea celulară și sănătatea scad și ele.

Beneficiile Epitalonului pentru sănătate:

 • Crește durata de viață prin prelungirea telomerilor din celulele umane
 • Favorizează un somn mai profund
 • Întârzie și previne bolile legate de vârstă, cum ar fi cancerul, bolile de inimă și demența
 • Acționează ca un antioxidant
 • Îmbunătățește sănătatea și aspectul pielii
 • Vindecă celulele musculare rănite și deteriorate
 • Restabilește și normalizează nivelul melatoninei la cei care și-au pierdut o anumită funcție pineală din cauza îmbătrânirii
 • Poate crește rezistența la stresul emoțional

Plasturii Alavida stimulează organismul să producă această peptidă miraculoasă – epitalamina – în mod natural, iar efectele obținute pe cale naturală sunt, evident, mult mai potențate. Acum poți să combați simptomele îmbătrânirii dând o mână de ajutor organismului tău. Prin efectele benefice obținute prin stimularea glandei pineale, plasturele Alavida devine al doilea cel mai puternic plasture după X39, iar aceștia, folosiți  împreună, redau un boost anti-aging organismului tău. Efectul plasturilor Alavida este potențat și de setul de creme pentru față, de zi și de noapte, cu aceeași denumire.

Încă mai stai pe gânduri? Poți comanda plasturii Alavida și plasturii X39 pe link-ul de comandă de mai jos.

Ca să te simți bine și ca să arăți bine este important să ai grjă de tine, iar plasturii fototerapeutici sunt o modalitate ușoară și la îndemână.

Pentru mai multe informații, accesează următoarele surse:

https://www.balancedhealthacu.com/lifewave-patches

https://en.wikipedia.org/wiki/Epitalon

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0167494307000301

https://www.transformyou.com/epithalon

https://www.purepeptidesuk.com/epitalon-10mg

Autor articol:

Cătălina R., Redactor Șef MaiBineAcum.ro, 0770681070. Citește și alte articole scrise de Cătălina R. aici.

Comandă plasturi fototerapeutici LifeWave:

Pentru promoții și discounturi din sistemul LifeWave accesează linkul https://lifewave.com/dalisticteam pentru a beneficia direct de oportunitățile oferite. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Portalul oferă mai multe modalități de achiziționare a produselor. Pentru a identifica cea mai potrivită modalitate de cumpărare, te rog să ne contactezi telefonic la numărul 0770681070. Oferim 20 de minute de consultanță gratuit, la telefon/ whatsapp/ telegram și te putem ajuta și în cazul în care ai nevoie de plasturi urgent.

Pentru identificarea cu ușurință a punctelor de acupunctură folosește aplicația Tsubo Book disponibilă pe Android și iOS. Are atât conținut gratuit, suficient pentru localizarea generală a punctelor, dar și conținut plătit pentru informații mai specifice. Pentru acces este nevoie să te înregistrezi cu un cont gratuit.

În articolele de pe MaiBineAcum.ro găsești linkurile de înscriere în platforma LifeWave sau urmează linkul de înscriere trimis de distribuitorul LifeWave care ți-a pus această pagină la dispoziție.

Suntem o echipă de entuziaști. Împreună construim această platformă MaiBineAcum.ro cu informații, timp, atenție și bucurie încât să aducem această metodă a fototerapiei la îndemâna tuturor. Făcând achiziția pe unul dintre linkurile indicate de site-ul nostru ne susții să ne continuăm activitatea și să publicăm în continuare conținut original și de valoare care să ne îmbogățească viața tuturor. Tot în articole găsești și numerele noastre de telefon în cazul în care dorești să ne auzim la telefon/ pe Whatsapp/ Telegram. Mulțumim că ești alături de noi!

Lifewave Distribuitor Independent Mai bine acum.ro

Informațiile furnizate pe această pagină ca distribuitor independent LifeWave nu sunt oferite ca sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale. Nimic din conținutul acestui website nu este destinat utilizării pentru diagnostic sau tratării medicale și nu trebuie să înlocuiască o colaborare individuală cu un specialist. Solicită întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament care ține de sănătatea ta fizică și mentală.
Pentru urgențe, detalii și informații te rog să ne contactezi la numărul 0770681070.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articoul anterior
Plasturii fototerapeutici Lifewave in sprijinul adolescentilor

Plasturii fototerapeutici pentru o adolescență mai ușoară

Articolul următor
Fara insomnie somn odihnitor cu plasturii fototerapeutici Silent Nights

Suferi de insomnii? Uită de ele cu plasturii fototerapeutici Silent Nights!

Articole cu subiect similar
Total
0
Share